Din cauza ca nu erai foarte lubrefiata, din cauza pozitiei si din cauza aerului acumulat in vagin si presiunii impuse de penis la intrare. Din aceste cauze s-a auzit acel sunet. E derutant cateodata dar sa ii explici si iubitului tau cauzele si va intelege.
Ce intrebare yac, cum ai putut sa pui o asemenea intrebare? sigur a tras el si nu a recunoscut, de unde dracu sa se auda?
Chiar sunt curios sa ma uimeasca si pe mine sa imi vad greseala. Nah la graba mai greseste omul numai ca eu nu vad unde s-a intamplat chestia asta... Oricum e o placere pentru mine sa ma mai contrazic cu pusti de genul. Trece timpul la servici mai repede .
P.S. Multumesc pentru aprecieri
Dar tie ti se pare normal daca tie nu ti s-a intamplat sa razi asa copios pe o chestie perfect normala? Apelativul l-am folosit pentru ca ai ras in necunostiinta de cauza nu pentru ceea ce ai spsu. Puteai sa te abtii. Si cum i-am spus si Ioanei, sunt mai multi factori care duc la producerea acelui sunet. Se pare ca la tine nu au fost indepliniti toti. Si nu cred ca ai fi singura caruia nu i s-a intamplat dar nah... Ti s-a parut amuzant. Daca nu esti pustoaica trebuia sa nu reactionezi asa, ca sa nu traga de-al de mine concluzii eronate in ceea ce priveste varsta ta .
P.S. Umilele mele scuze pentru exprimarea eronata a cuvantului lubrifiat cred ca e corect, nu "Librifiat" cum m-ai corectat tu. Sau ma insel din nou?
Of, am gresit litera
lubrifiat e corect, mda am comis-o si eu tot cu 1 litera, eu chiar am gresit-o am pus "i" in loc de "u"
si am reactionat asa pentru ca nu am mai auzit de asa ceva si in plus mi s-a parut cam penibila intrebarea, e normal sa ii iei apararea acum mai ales ca ti-a dat si fundita, mie la prima vedere mi s-a parut de ras, asta e adevarul, sunt extrem de sincera uneori si nu e bine
Nu i-am luat ei neaparat apararea si sincer trebuia sa ii dea funda lui blue_ski, a fost mai explicit decat mine . Funda este doar un semn de apreciere ca ceea ce am spus eu este pe placul celui care a pus intrebarea si i-am lamurit dilema. Sunt multe lucruri in viata de care nu stii dar totusi ele exista si se intampla . Oricum sunt si intrebari penibile pe aici dar sincer asta nu a fost nici pe departe . Si sinceritatea este o calitate mereu sa nu uiti asta. O seara faina
In primul rand daca dadeati vreunul sigur nu recunosteati.
In al doilea rand era aerul care intra/iesea in timpul miscarii in vagin.
Are dreptate suntserios.
era aerul care l-ai tras in vagin si apoi ai dat un part prin pasarica.
)))))) Asta a fost buna. Pe cat de fireasca chestia pe atat de amuzanta. Ekcstsy ti-a explicat foarte corect, explica-i si tu iubitului tau sa nu creada ca dai vanturi cand va iubiti )
Da. O sa-i explic cand o sa vina de la servici
De la excitatie, peretii vaginului se dilata, iar in anumite pozitii sexuale, intra aer in vagin, dupa consumarea actului sexual sau chiar in timpul acestuia respectivul aer se elibereaza si scoate un sunet ce seamana cu un "vant". Asa ca nu te speria, este ceva absolut normal, fundita :-d. pup! 1 o zi buna
Din pacate am dat fundita, dar iti multumesc! SI o zi buna iti doresc si tie!
@Ekcstsy Vrea sa zica: din cauza presiuni penisului, tu ai scos un fel de partz pe p**da
Nu inteleg, ce e de ras?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: