E un nesimtit...
Nu cred ca te place... daca te placea se comporta frumos cu tine, elegant sa-ti dovedeasca ca e un bait cu bun simt, dar asa?
Acum sa fim seriosi.un baiat care isi dorea sa castige increderea si respectul tau, cel putin se ascundea chiar daca murea de dorintsa sa te priveasca sau sa te atinga! Insa stii ce? mai bine asa.macar si-a dat arama de pe fata de la inceput asa ca nu ai dc sa suferi acum sau mai tz!:* Pt asta poti sa ii multumesti, deci vrea doar sa se culce cu tine! Nu te lasa prinsa in plasa de un dobitoc!:*
Cel care te place nu sare direct pe tine, ci incearca sa descopere ce fel de persoana esti. Ti-a aratat din start ce isi doreste. De ce te mai intrebi acum?
Buna.
Probabil ca arati bine si nu s-a putut abtine sa nu puna mana pe tine...na, ce sa zic. Normal, nu prea se fac de astea. Arata-i ca nu esti o parasuta, cum sunt majoritatea fetelor din ziua de azi, si ca nu iti place sa fii pipaita, mai ales ca nu e iubitul tau. Pe viitor, daca iti mai face asa, ia-i mana si spune-i"Nu stii sa iti tii mainile acasa?" Vezi cum reactioneaza. Pupici
La întrebarea asta doar el poate răspunde. Adică fiecare se comportă altfel şi ar fi nedrept să spunem că vrea doar să profite de tine, când poate el te iubeşte, dar nu prea ştie cum să arate asta.
Succes
Faptul ca ti-a pus mana pe picioar sau pe umar nu e un lucru asa rau, daca iti punea in alte parti (intelegi tu) puteai sa zici ca e nesimtit.Eu zic ca te place uni baieti asa isi dovedesc sentimentele daca statea ca leguma langa tine nu-ti placea... in plus chestia cu decolteul se intampla.e normal daca are ce sa vada. Bafta!
Depinde, ştii. Doar el poate ştie ce doreşte. Dacă e genul de băiat pervers (vai ce îmi plac mie XD) cred că ori vroia să îţi vadă reacţia, ori să se culce cu tine, dar. asta nu înseamnă că nu te place .
Ambele...adica te place...dar ii place aspectul tau fizic si sigur vrea sa se culce cu tine
Pai.depinde cati ani are. Daca sunteti mai mari de 16-17 ani, atunci da, vrea sa se culce cu tine, dar daca nu.pur si simpu te place si incearca sa-ti atraga atentiafunda?
anonim_4396 întreabă: