anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am fost la o zi de nastere a unui prieten si dupa un timp a aparut si o fata iar dupa ce ne-am cunoscut am inceput sa vorbim foarte mult si ea radea la toate glumele mele. Apoi m-a intrebat cum de nu am prietena eu i-am spus ca nu stiu dupa care a inceput sa-mi spuna ca sunt dragut si matur si sociabil si ca am un zambet dulce si avea o privire aparte cad se uita la mine. Faza e ca fata asta este tipul de fata inaccesibila si e foarte frumoasa. Multor baieti le spune NU in fata dar cu mine e altfel. Voi ce spuneti ma place?
Dau FUNDA raspunsului care va fi cel mai bun si care contine si ce sa fac mai departe.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mai astepti? Cand o sa o cauti o sa fie prea tarziu. Acum e momentul, spune-i ca o placi si ca ai vrea sa ai o relatie cu ea. Ca esti cam indragostit, daca ti-a facut acele complimente eu zic ca si ea ar vrea ca doar nu spune la toti baietii, sa fim seriosi, te-a gasit atractiv.

7 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Este evident că te place.
In continuare încearcă să îi devi cel mai bun prieten pentru a-i putea câştiga încrederea.
Fa-o să râdă. Spune-i cât este de frumoasă. Ajut-o mereu când are nevoie de tine şi fi alături de ea.

| drogh a răspuns:

La felul cum se purta, probabil i-ai pus capacul. Poate ii place de tine pentru ca o amuzi si o faci sa se simta bine, sau poate ca vrea sa o intrebi ceva in genul :,, Intre noi doi poate exista o relatie?'' si ea sa astepte sa te refuze. Trebuie sa ai grija pentru ca multe au 2 fete. Daca vrei intr-adevar sa afli ce sentimente are pentru tine, ori o intrebi, ori mai petreci timp cu ea sa vezi semnele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil ii esti simpatic daca ti-a zis atatea cuvinte de lauda.

| varcolaccc a răspuns:

Daca rade la glumele tale, te crede dragut, sociabil si ti-a facut atatea complimente si are o privire aparte fata de tine e logic ca ceva simte pentru tine. Pai incearca sa te apropi de ea si vezi ce iti iese. Daca reusesti sa te combini ai dat lovitura frate. Dupa e usor te porti si tu ca intr-o relatie si daca ti si tu la ea atunci ve avea o relatie frumoasa. Succes

| KarlaKovacs a răspuns:

Da,cu siguranta te place! Du-i niste flori si spune-i ca o iubesti si cu siguranta le va accepta. Funda?

| Musique a răspuns (pentru KarlaKovacs):

Mamă frate, s-au văzut și ei odată și e mare iubire.
Tu judeci? E una să simpatizezi/placi și alta să iubești.

| Anto100 a răspuns:

Pai daca te place nu timpul va rezolva asta! Trebuie s-o rezolvi tu. Si cred ca te place. 1.Personalitate: Are cel mai important rol in cucerira unei fete.In timp ce baietii sunt cuceriti de o fata, doar pentru aspectul fizic, fetele sunt adesea cucerite de o inima buna, un simt al umorului dezvoltat si o fire foarte optimista. 2. Castiga-i incredereabig grinaca esti un tip inteligent si muncitor, multumit de ceea ce faci, fetele vor putea avea incredere si se vor putea baza pe tine.Niciunei fete nu-i place sa aiba un tp slab langa ea care nu are incredere in fortele proprii. 3.Acorda-i atentie:Fa-o sa se simta bine in compania ta. Scoate-o la un film si plateste tu biletele, cumpara-i flori, scrie un cantec pentru ea sau scoate-o la plimbare intr-un cadru romantic. Incearca sa o cunosti mai bine poate aveti lucruri in comun