| Andreea_2764 a întrebat:

Buna TPU...Ieri am pierdut 2 pers ffff importante pentru mine...sh anume baiatul pe care il iubeam sh pe prietena mea cea mai buna.care mi-a fost ca o sora, eu acum ma simt groaznic. Dati-mi un sfat ce sa fac.Ca acum simt ca nu mai am pe nimeni, deci credeti-ma ma simt ff ingrozitor imi vine sa mor.Pe iubitul meu l-am pierdut deoarece cineva s-a bagat intre noi 2, iar pe prietena mea am pierdut-o pentru ca s-a indoit de mine.sh ne-am certat sh ea isi dadea niste aere si eu nu am suportat-o sh ne-am certat rau. Ce sa fac? Credeti-ma ca ma simt ingrozitor imi vine sa mor.Mai am prietene dar nu e ca ea.eram aman2 pe o minte sh nah. tineam mult una la alta pana cand a inceput sa se indoiasca de prietenia noastra.

3 răspunsuri:
| 21Ada a răspuns:

De obicei cand ma cert cu cea mai buna prietena a mea ne intalnim si discutam a doua zi dupa cearta calmmm, incercati si voi sa va intalniti si sa vorbiti.

| iFeelYourLoVe a răspuns:

Impaca`te cu prietena ta e cel mai bine, incearca sa vorbesti cu ea si sa-i spui ca iti pare foarte rau.si eu ma simt asa. cand nu ai pe nimeni langa tine.sa te ajute sa iti dea un sfat.

| Viviluka a răspuns:

Si eu am simtit asta dar la mine a fost mai rau. Verisoara mea si in acelasi timp cea mai buna prietena si fata pe care o consideram sora s-a bagat in relatia mea cu prietenul meu si ne-a despartit. E foarte greu cand pierzi 2 pers dragii parca ai fi singura. Eu m-am certat groaznic cu fata asta aproape mai aveam un pic ne luam si la bataie.Dar cum cel mai destept cedeaza primul m-am dus frumos si i-am cerut iertare pentru ce i-am strigat in mijlocul strazii si ce i-am facut si tot ce i-am zis si ea mi-a explicat totul si am pus totul pe fata dar o nesimtire curata ea nici macar scuze nu mi-a zis.Dar asta e.

Cel mai destept cedeaza deci du-te si cere-ti iertare