| Andreea20001104 a întrebat:

Ieri aproape am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu. zic aproape pentru ca mi-a fost f frica pe moment si s-a rezumat doar sa facem petting. S-a jucat putin cu degetul la vagin pana cand a simtit himenul si pana cand i-am zis ca ma doare. Dupa aceea cand a terminat a inceput putin sa ma usture. Cand am ajuns acasa aveam 2 picaturi de sange pe chiloti. Am incercat sa ma uit cu o oglinda sa vad daca mai e intact himenul, iar vaginul era acoperit aproape in intregime de o bucatica de carne, deci zic ca inca mai exista acolo. De ieri pana azi observ pe chiloti ca mai e cate o picatura mica de sange, dar f, f deschisa si ieri m-a durut si burta. si acum ma doare burta putin. Ce poate fi? :-(

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Himenul s-a rupt (cel putin partial) si de aceea sangerezi. Trebuie sa stii ca masturbarea de catre partener este considerata act sexual, deci tu nu mai esti virgina, chiar daca himenul este partial intact si probabil vei sangera la primul contact sexual cu penetrare.

| corbulalbrosu a răspuns:

Durerea resimtita poate fi cauza unei mici "febre musculare" in cazul in care si-a bagat degetul in vaginul tau si muschii au fost intro oarecate masura "maltratati" prin masturbare. Prin aceasta masturbare este posibil sa-ti fie afectata si integritatea himenului, fapt ce a provocat minora sangerarea precum si durerea abdominala/de burta care de fapt se datoreaza durerii acumulate in muschii vaginului.

| Emilian65 a răspuns:

Ce poate fi? Te-a dezvirginat cu degetul.

| Alexandru_Grigoraş_1980 a răspuns:

S-ar putea sa faci menstruatie, ori te-o dezvirginat...

| Relativ2U a răspuns:

Te a dezvirginat cu degetul.