anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri cred ca am avut parte de cea mai penibila intamplare din viata mea sad Sunt in clasa a 9-a si imi place de un baiat de la o alta clasa a 9-a. Ieri am fost in club cu mai multi printre care si baiatul ala cu care nu vorbesc prea mult, de abia de spunem "Buna" (adica el imi zice si eu nu-i raspund). El nu dansa si statea la masa si eu pentru ca am obosit m-am asezat la masa aia dar nu langa el. Cand m-a vazut, incerca sa-mi zica ceva, dar eu pentru ca nu intelegeam deoarece era muzica data la maxim, m-am asezat langa el. La un moment nu stiam eu ce mi-a intrat in fund si-l aud pe el spunand "Nu te supara, dar stai pe mana mea!", fara sa faca vreo mutra sau ceva. Doamne, credeam ca intru in pamant! Credeti ca este chiar asa penibil, deoarece tuturor prietenelor carora le zic rad straight face Da stiu ca acum este amuzant, dar a fost groaznic laughing Ce parere si-a facut oare baiatul ala despre mine?

5 răspunsuri:
| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Buna. Se mai intampla! Nu e chiar cine stie, crede-ma! Am trecut prin momente mai penibile! N-avem de unde sa stim ce parere are despre tine, tot ce poti sa faci, conacteaza-l si cerei scuze!:* Bafta!

| IrenneDrt a răspuns:

Doamne stai linistita maai! laughing E o faza amuzanta dar iti dai seama ca tipului nu i-a pasat atat de mult incat sa tina minte.Cu siguranta! fate ca ai uitat. Si un mic sfat: atunci cand ti se inatampla faze de genul asta, stanjenitoare incearca sa faci haz de necaz si lumea sa nu vada ca esti rusinata. Este cea mai buna solutie iti garantez si eu fac la fel si rad impreuna cu prietenii mei. Si fie vorba de un baiat, ori ii spui ceva de genul : " Trage`ti si tu mana" si apoi razi sau sorry n-a fost cu intentie sau pur si simplu razi.
:* te pup. Irenne

| IonCuVaca a răspuns:

De ce pun oamenii întrebări atât de personale pe TPU?

| onoriu a răspuns:

Lasa mai ca nu i-ai luat u mana sa ti-o pui pe fund sa fie groaznic cum zici u, nu s-a intamplat nimic stai lin

| Ozone a răspuns:

Pai nu stiu intreaba-l poate una rea sau una buna