| andreeateuraste a întrebat:

Ieri eram pe mess a intrat o colega de-a mea si mi-a zis ca era iubitul ei care ii stie parola. Apoi eu am inceput sa vb cu el. M-a intrebat daca vreau sa ies la un suc cu el, eu i-am zis ca nu ii pot face asta prietenei mele si mi-a cerut id-uri de fete. A intra ea si i-am spus ce a facut iubitul ei. Iar ea mi-a zis sa accept intalnirea cu el si am accepta-o. Ea s-a dus in locul meu pentru ca eu am plecat in Constanta.Am procedat corect?

4 răspunsuri:
| AnNe a răspuns:

Doamne deci.ce complicat... uite cum e... daca ea e suficient de proasta incat sa te trimita in locul ei nu e vina ta.ce gasesti al tau sa fiewinking

| anaid a răspuns:

AnNe e total pe langa... dupa parerea mea.indicat ar fi fost sa te faci ca nu s`a intamplat nimic si sa o lasi pe ea sa isi dea seama ce are la usa.dar acum faptul e consumat... tipul ala probabil te uraste acum, iar ea probabil ca iti e recunoscatoare pe moment, dar o sa uite deci tu nu prea ai nimic de castigat.Mai bine iti vedeai de treaba ta, nu il bagai in seama si gata.

| Mirela_1854 a răspuns:

Da ai procedat corect, e pr ta si poate daca nu ii spuneai avea de suferit cand afla de la altcineva si isi da seama ce fel de prieten are si mai ales ce prietena falsa erai tu. :*
A spus sa accepti si s-a dus ea, e iarsasi un lucru foarte bun. Asa acel baiat a fost pus cu botul pe labe.

Buna treaba:*

| dani12 a răspuns:

Dupa parerea mea da