Fizic nu mai esti virgina. Cele 2 degete ale iubitului tau au avut grija sa ti se rupa himenul.
Acum ce mai astepti, fa-o macar normal.
Atata duritate ca la prietenul tau, n-am mai auzit! Pfuuu...
Auzi dom'le, "Ieri iubitul meu si-a bagat 2 degete in mine, destul de adanc" - groaznic, horror si grotesc... mai avea putin si aplauda acolo.
Si macar n-ai avut chilotei albi...
Cumva l-or fi infuriat aia negri?
Mda u nu sti daca iti introduce penisul in vagin nu mai esti si daca faci sex nuasa doua degete si nu mai esti na te-ai speriat dar stai linistita
Eu nu cred. și dacă a făcut asta clar nu mai ești virgina pentru ca a fii virgina nu înseamna numai a avea himenul intact. Nu mai ești virgina de la primul contact intim chiar dacă ai himenul intact.
Posibil sa nu mai fi posibil doar sa ti-l fi atins s-au poate mai mult! Consulta un ginecolog! Si nu il mai lasa sa iti faca acest lucru parerea mea: crud, urat!
Esti virgina pana in momentul in care ai un act sexual propriu zis adica atunci cand iti va introduce penisul in vagin
Daca prin virgina te referi daca mai ai himenul intreg, atunci nu cred; cred ca s`a deteriorat sau chiar s`a rupt de tot daca iubitul tau a facut ce ne-ai spus.
Si virginitatea ti`o pierzi atunci cand faci prima oara sex cu un baiat.
Funda?
Nu cred ca atunci cand curge sange nu mai esti dar convinge-te daca e sange sau nu
Eu sincer cred ca inca mai esti, stiu ca toate persoanele sunt diferite dar pot sa-ti spun ca spre exemplu eu am sangerat si la primul act sexual avut dar si la al doilea ( si vb aia era vb de un act sexual, nu de 2 degete), dar exista si posibilitatea sa nu mai fii, mai ales ca te'a durut si chiar prietenu tau s-a oprit ( probabil dandu'si seama de ce se intamplase). acum poti afla prin 2 moduri : 1) mergi la un ginecolog si elucidezi rapid misteru si 2) astepti pana la primul act sexual concret si o sa-ti dai atunci seama.
Eu cred ca da.ramane de vazut atunci cand esti hotarata sa biti incepi viata sexuala