anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri l-am vazut iar, am fost la ei acasa, fortata de imprejurimi. cand am ajuns tremuram, am intrat. a vorbit ff mult cu mine, ma privea, de fapt mai mult la picioare se uita. iar cand am plecat la statie, am plecat cu soacra lui, iar dupa cateva minute a venit si el. am ramas uimita, ma si intreba "vrei sa te duc aksa?"a stat cu noi cateva minute, apoi a plecat. cand eram la ei, s-a dus in casa ca l-a strigat sotia, si se intoarce apoi zice "am venit sa te vad mai bine?"off. ce ziceti?

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de viața ta nu poți să-ți vezi?
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Caz clasat, el o trecut de 'the point of no return'. Inchide capitolul intr-o camaruta a inimii tale si vezi-ti mai departe de viata.

| Picasso a răspuns:

Eu zic ca estiatragatoare tongue, pai tu sti ce vrei! ai grija!

| Allexis a răspuns:

Eu zic sa treci la urmatorul capitol din viata ta. Plus, ai zis ca "l-a strigat sotia", asta inseamna ca tu erai amanta lui si ca n-o sa fie niciodata mai mult de atat intre voi. In primul rand, nu stiu de ce ti-a trebuit un barbat insurat, cand sunt atatia barbati single in tara asta... In al doilea rand, de ce ti-e asa greu sa intelegi ca iti pierzi timpul inutil?

| ieeAlee a răspuns:

Pai ce sa zic eu/Cred ca ii place mai mult de tine s-au vrea sa iti fie prieten si nu stie cum sa iti atraga atentia.Eu cred ca ii place mai mult de tine. Chau!