| Alycaaaa a întrebat:

Ieri m-am intalnit cu un baiat la strand si dupa un flirt de vreo ora el a inceput sa ma ia in brate si sa ma sarute. Mia cerut numarul de telefon si aseara m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa ma duc pe la el. Si i-am zis ca s mai astepte deoarece nu il cunosc. El cand m-a vazut mi-a zis ca am 14 ani(el are 15). Oare are de gand sa isi bata joc de mine sau sa fie cu mine? Multumesc pentru raspuns

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu a trecut nici o ora de cand l-ai cunoscut si deja il lasi sa iti bage limba in gura si te mai miri de ce te trateaza ca pe ultima curva chemandu-te direct la el acasa, la footut. Curca proasta!

Răspuns utilizator avertizat
| CrazyTeenager a răspuns:

Deja te-a sarutat si te stia de o ora? 3600 de secunde? laughing Te-a mai pipait si pe la p-i-z-d-a, cand te-a luat in brate, acum evident omul te-ar fi f-u-t-u-t acolo, dar vorba aia, ia-ti o camera nici chiar asa in public asa ca ce se gandeste el, bai e cald afara, p-u-l-a mea, i-a sa o sun eu pe fata aia cuminte pe care o cunosc de la strand in care mi-am bagat limba, cine stie poate ne uitam la un film misto pe TVR CULTURAL laughing rolling on the floor. C"mon acum ca deja si-a bagat limba in gura ta dupa o ora, el ce i-a zis unui tovaras, ia imagineaza-ti frate ce imi bag eu in ea, dupa o zi laughing, deja in 3 zile ii epuizez toate gaurile frate, daca intr-o ora deja eram in gura ei laughing.
Yeah, du-te pe la el, incepeti o relatie si voi ca cuplurile la moda pe principiul :
Nici-o relatie fara felatie. laughing

| Amalia2305 a răspuns:

Dupa doar o ora din momentul in care l-ai cunoscut sa te sarute? si tu l-ai lasat? ...pai gandeste-te si tu :la ce crezi ca se gandea atunci cand te-a intrebat daca vrei sa mergi pe la el? sper ca ti-ai dat seama ca vrea doar sa-si bata joc. Oricum faci cum crezi tu.asta a este doar parerea mea happy

| VLΛD a răspuns:

Vrea SEX...e evident

| Smile94 a răspuns:

nu stiu,poate sunt eu mai pesimista,dar nu cred ca vre sa te cunoasca, ci ca sa isi bata joc, si cum spunea si phantom, ca fata nu m-as duce la baiat. oricum e alegerea tawinking

| StefanCristi a răspuns:

Nu te duce la el hop țop gata te am cunoscut prin telefon hai la mine e penibil ai grijă să nu fie vreun pervers și să te violeze e periculos să mergi din prima la el acasă

| samorez a răspuns:

Nu cred ca vrea sa isi bata joc, pur si simplu cred ca asa este caracterul lui. mai direct adica doar este un pic grabit. eu cred ca ar trebui sa te duci pe la el. tongue dar daca intrece masura si tie nu iti place il pocnesti big grin.
Succes :*

| geogianageo a răspuns:

Nu a trecut nici o ora si tu il lasi deja sa te ia in brate si sa te sarute? Logic ca isi bate joc de tine, logic ca vrea doar sex... dar faci cum vreirolling on the floor

| Ina1234 a răspuns:

Hey e baiat tu esti ftata...te rog fa o alegere bunastraight face! nu-ti pierde virginitatea asa rapid! nu cred ca te merita omul ala, dar daca...il iubesti, fa ce-ti spunehappy