anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri m-am intanlit cu un baiat care ne'am mai vazut o data am vb mereu pe mess si de ieri de cand ne'am vazut nu mai e asa apropiat de mine nu stiu de ce:-( adica eu il plac totusi si el mi-a dat de inteles kk ma place dar nu stiu de ce nu mai vorbeste asa deschis cu mine nu imi place adica da de inteles ca e suparat pe mine! nu cred ca a avut de unde sa afle despre trecutul meu si ca am stat cu mai multi baieti o data adica nimeni nu stie asta si nu are cum sa afle asta e imposibil e taiata de pe lista m-am aranjat cum ii place lui am vb frumos dar nu stiu ce s-a intamplat!:-( voi ce crede'ti? oare ce sa fac si cum sa vb cu el? :-( de ce face asta?:*:*:** funda cine imi da cele mai bune idei!:*

Răspuns Câştigător
| FallenAngel_9244 a răspuns:

Baiatul a incercat "terenul", a vazut ca nu are sanse si s-a retras. Este foarte simplu.
In general, majoritatea baietilor care cauta "iubirea" pe net, incearca sa obtina o partida de sex (gratis).
Ai grija ce alegeri vei face pe viitor si te sfatuiesc sa testezi si tu terenul mai mult si sa nu mai pui atat la suflet pentru relatiile de genul asta. Daca totul merge bine dupa o perioada si el este rabdator...atunci se merita sa pui si tu interes in relatie.
Sper ca am putut sa te ajut.

1 răspuns:
| gabriella85 a răspuns:

Poate nu afost interesat de la inceput de tine! sunt multi baieti care fac lucrul asta...da un lucru de inteles si de fapt se intampla altceva,poate a aparut o alta fata care l-a captivat, poate doar vrea sa te faca sa fii mult mai interesata de el, te incearcahappy