anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri m-am saurtat prima oara cu prietenul meu si m-am simtit ciudat straight face Adica pana acum n-am mai fost niciodata sarutata,iar ieri cand m-a sarutat french am ametit laughing Serios,chiar am ametit... Am crezut ca lesin acolo laughing Nu mai vreau sa repet experienta. Nu mi-a placut deloc, desi pe baiat chiar il iubesc.
Asa o sa fie de fiecare data cand o sa ma sarut cu el? O sa ametesc mereu? laughing
Funda! happy

5 răspunsuri:
| Auslesse a răspuns:

Asa a fost si la mine prima data, nu mi-a placut deloclaughing....insa dupa aia era ceva..de vishappy

| vlad89c a răspuns:

In primul rand, cati ani ai?
Si apoi depinde unde si cum v-ati sarutat... normal el trebuia sa te tina, adica sa te imbratiseze daca erati in picioare...
Si totusi... cum sa ametesti? Trebuie sa te simti bine, ca doar oamenii nu se saruta ca sa se simta rau.
Daca chiar nu iti place, spune-i prietenului tau ca ceva nu e ok cand va sarutati, ca esti ametita, si sa va sarutati altcumva.
Se poate si sa te fi emotionat tu prea tare, sau sa te fi lasat prea moale... daca e prima oara ar fi normal.
Ok, acum din nou, cati ani aveti?

| Norvegianul a răspuns:

Cum naibii sa nu-ti placa?laughing

| Stephh a răspuns:

Nu chiar! Adică na, nu e ceva la care NORMAL al trebui să ameţeşti! Trebuie să ai încredere în tine când faci aşa cevabig grin

| ramona1794 a răspuns:

E o senzatie ametitoare, gandurile dispar, uiti de tot si simti k ametesti:p ma mir cum de nu ti'a placut:p..pe parcurs te vei obisnui:*