| Piper987 a întrebat:

Buna TPU,
Ieri seara am primit cerere de la un baiat care nu ma suporta da o face pentru ca familiile noastre se cunosc de ani de zile.
Nici in ziua de azi nu stiu de ce nu ma suporta da sincer nici eu nu il inghit de fel.
El fiind intr-o relatie si eu la fel, mi-a trimis cerere pe Facebook aseara. Mna am zis dau accept ca tot aia e, nu i-am dat accept in atatia ani, am zis ca trebuie sa cresc un pic si sa ma maturizez. Nici 10 min mai tarziu imi trimite cerere prietena lui. O terminata rau! Da na... i-am dat ignor si pe el l-am sters din lista. Am zis ca nu vreau sa imi aud vorbe ca acum cativa ani. Pt ca el s-a laudat o data ca cica iesise cu mine da asta cred ca a fost in visele lui nu am idee. In fine...
Intru pe messenger vad ca mi-a trimis mesaj si l-a sters. Ce sa cred?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

A inceput sa te bage in seama si diin acest motiv bineinteles ca si incearca sa se cupleze cu tine. Tot ce va urma depinde doar de tine. Sanatate!

| Piper987 explică (pentru corbulalbrosu):

Pai de aici se vede ca i un las, trimite mesaj si dupa il sterge. Ai ceva de zis zi-mi-o in fata

| LimitBreaker a răspuns:

Nu-ti bate capul cu el. Daca familiile voastre se inteleg bine nu inseamna ca si tu ai obligatia aia. Tu ai viata ta si preferintele tale.
Cel mai bine e sa-l ai blocat si pe el si pe prietena lui. Nu poate sa te oblige nimeni sa fiti prieteni.
Evita drama si daca e nevoie blocheaza-l si in celelalte locuri unde insista sa te bage in seama.
De ce sa incerci sa tii legatura cu el daca e clar ca nu aveti chestii in comun si totul e mult mai bine daca va vedeti fiecare de viata voastra.
Lasa parintii sa fie prieteni, nu e treaba ta si obligatia ta sa fi si tu cu copilul lor si nici macar cu ei.