| GGah a întrebat:

Buna TPU ieri seara m-am despărțit de prietena mea după 8 luni de relație din cauza ca nu ma mai simteam iubit când i-am propus sa ne despartim a zis sa vorbim totuși de chestia asta ea nu a putut sa îmi reproseze nimic mi-a spus ca nu mai este chimia aia între noi după părerea nu a știu ce sa îmi reproseze de-aia a zis asta după părerea mea chimia este la început si după nu mai este nevoie de așa ceva a început sa ii tremure vocea când i-am propus despărțirea si nu a știut ce sa mai zică când i-am spus ca nu putem rămâne prieteni voi ce părere aveți se va întoarce la mine eu cred ca nu a vrut sa ne despartim doar ca mu a vrut sa para moale in fata mea

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Chimia a disparut pentru ca frigul a duso departe de voi.

| neutrino a răspuns:

Daca este fata isteata, nu se va intoarce: viitorul este in fata, nu in spate.

| SkyPilot a răspuns:

Daca nu mai este chimia,, lasati-o cum a cazut. Chimia nu se mai intoarce de unde a disparut.
Ce ati putea face ar fi sa va intalniti si sa aveti o discutie sincera cu cartile pe fata, fara "sa nu par moale in fata celuilalt", sa va spuneti exact ce simtiti. Poate va salvati relatia, dar pentru asta trebuie sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca iubirea exista, insa nu e suficienta pentru a intretine o relatie.
Comunicati deschis, faceti schimb de idei, adaugati ceva nou in relatie.
Monotonia poate fi controlata, daca discutati despre asta si ajungeti la un punct comun. Chestii noi sunt de introdus, insa ideea e cum o faceti si sa fie ceea ce va doriti.

O seara faina!

| Skilline2012 a răspuns:

Sunt bune si pauzele ca sa reapara chimia.