Gandeste-te mereu ca parintii nu-ti vor raul niciodata.Nu ne-ai dat prea multe detalii, insa cel mai bine ar fi sa ai o discutie serioasa cu parintii tai in care ei sa-ti spuna ce anume le displace la el. Trebuie sa fie ceva ce pe ei ii deranjeaza, nu s-ar baga ei degeaba.Si incearca sa analizezi ce spun ei, daca au dreptate incearca sa faci o analiza asupra relatiei tale.Nu lasa iubirea sa te orbeasca.
Iar daca parintii iti vor spune niste lucruri care nu se potrivesc portretului prietenului tau, atunci incearca sa-i apropii intr-un fel,sa-i faci sa se cunoasca mai bine,astfel in cat suspiciunile parintilor sa se spulbere. Vorbesc din proprie experienta,si parintii mei au avut ceva de spus intr-o relatie de-a mea insa mi-am dat seama cam tarziu ca aveau dreptate. Asta nu inseamna ca ei detin adevarul absolut,depinde si cat de mult vorbesti tu despre prietenul tau cu ei si despre felul in care vorbesti. De exemplu, daca te certi cu el si ii spui mamei tale, e normal ca ea sa te apere si sa-ti tina partea.Iar daca va certati des si-i spui mai mult de certuri, iar gesturile frumoase pe care el le face le tii doar pentru tine, e normal ca ea sa aiba impresia ca voi mereu va certati si ca nu esti fericita langa el. Comunicarea e cheia in tot! Succes!
"Asculta-ti inima, inima, inimaaaa, daca nu vrei sa ajungi prizonier in viata ta" Ceva de genu e piesa
Important este ce simti tu, nu ei.
Este vorba de tine, care pretinzi ca il iubesti, astfel o sa ai mari regrete daca alegi varianta lor.
Invata sa-ti traiesti viata dupa regulile tale, nu si dupa cele impuse de altii, care unoeri constau in defavoarea ta.
Sper sa alegi decizia corecta!
Numai bine!
pa, pa
Bai dar e cumva interlop prietenul tau sau ceva gen?
nu inteleg de ce ar trebui la peste 20 de ani sa iti spuna sa te desparti de el
Inseamna ca prietenul tau o fi vreun parazit al societatii care nu produce nimic, fara studii superioare atfel nu inteleg, sau e urat cu spume
Esti matura. Esti in masura sa iei hotararile in cunostinta de cauza. Intrebarea se pune daca inca depinzi de parinti. De asemenea daca va puteti intretine fara ajutorul lor.Ar fi cazul sa-ti pui tie insati aceste intrebari.
Chiar daca ai peste 20 de ani (sper ca nu ai 40), este cazul sa nu dai la o parte parerea parintilor care, nu stiu cum naiba se face, dar au cam mereu dreptate in asemenea cazuri.
Cine te sponsorizeaza in tot ce vrei sa faci? Mama, tata sau iubitul? Daca te sponsorizeaza mama si tata, atunci asculta-i.
Asculta-ti inima sentimentele, constina, sufletul pune in balanta cu ar fi fara el sau cum ar fi fara prietenii tai.
noi membri TPU. putem da sute sau zeci de sfaturi insa singura care decide esti tu pentru ca este vorba de sentimentele, si viata ta
Succes!