O idee frumoasa si ingenioasatotusi...as avea altele pentru tinesunt fata,deci stiu ce spun: daca este romantica si sensibila, lumanari aprinse,bai cu spuma,pahare de sampanie,muzica romantica, lenta, flori, un filmulet cu poze cu voi, o poezie despre voi despre cum v-ati cunoscut... daca este mai spontana, energica:0pune-ti toti prietenii,familia,cunostintele sa ii trimita cate un sms cu " x te iubeste" x=numele tau , sau de la usa pana la tine in camera pui pe jos biletele pe care sa scrii cate un cuvant semnificativ relatiei voastre, sau povestioare amuzante de'ale voastre pentru ca apoi sa o astepti in camera cu 2 pahare de vin,cipsuri/popcorn,toate pregatite pentru o serie de filme gen comedie romantica.de asemenea, un buchet mare de flori in care sa se afle o cutiuta cu un inel /bratara/cercei/etc de argint cu tematica valentine's day, pune-ti prietenii sa stea sub geamul ei cu un cearceaf mare alb deasupra pe care sa scrii un mesaj romantic, etc. exista multe posibilitati sa iti uimesti in moduri mai originale iubitade valentine's dayfi
Lumanarile aprinse,baile cu spuma, paharele de sampanie si muzica romantica is un cliseu uzat. Cliseu uzat? Oare suna a pleonasm? Oricum, nu toate fetele se arunca dupa asa ceva si chiar daca e romantica si sensibila, ce ai zis tu mai zis e pe departe de a fi original si ingenios. Fa-i o surpriza placuta si ceva imprevizibil decat ce s-ar astepta orice fata sa ii faci,adica cliseul de zi cu zi. Cum sunt florile si alte balarii. Think outside the box. Si mai ales, refera-te si la ce ii place ei foarte mult. Fa-i un cadou referitor la ce ii place ei sau preferintele ei. Sigur trebuie sa stii ce ii place, muzica, filme etc. Ofera-i ceva mai artistic, nu neaparat o bijuterie, ceva simbolic care o sa ramana gravat in memoria amandurora.Niste tricouri is doar niste tricouri.Is bune ca un prim cadou sau ceva casual nu ca un cadou de Valentine's. Daca sunteti adolescenti ar merge, dar daca vrei originalitate va trebui sa mai cauti un pic.
Deci ceva simbolic, interesant, diferit de tiparele uzuale. Poate o secventa de cadouri micutze atent plasate in diferite locuri ascunse si o poti ghida in acele locuri fiind mai subtil. Orice se poate. Good luck.
Foarte dragute ideei pacat ca nu le pot pune in practica ca nah inca nu sutem majori si nah nu ma pot duce la ea acasa cu parintii de fata sa-i fac chestiile astea
Eeehasta nu am mai stiut atunci o plimbare romantica, un buchet de flori si un lantisor cu inimioara de argint sunt perfecte
OK mersi de ajutor o sa mai gandesc asta a fost prima idee ce mi-a venit in minte
A i-am luat deja lantisor si cercei Mersi de ajutor!
MaryaSiAtÂt întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: