Hmm simplu sentiment : GELOZIE baby.
tu doar nu te intilnea-i cu el, nu ai de ce sa plingi, nu te-a inselat cu alta...
te-ai indragostit
Pur si simplu, intrerupe contactele cu el nu-l suna, nu vorbi des, si il vei uita BYE
Eu zic ca daca baiatul ala are prietena e mai bine sa te dai deoparte. Nu e singurul baiat de pe planeta, asa ca sunt pesti in balta cum s-ar spune, adica ai de unde alege. Daca te-ai implica si mai mult ar fi aproape sigur ca vei suferi. Baietii sunt mai altfel decat fetele, ei nu se indragostesc asa de usor si in plus le mai place sa si flirteze asa ca trebuie sa fii un pic mai greu de cucerit. O sa iti gasesti un baiat pe masura ta, sunt convinsa, deci nu dispera. Bafta!
Pai eu cred ca ar trebui sa il intrebi daca simte ceva pentru tine si daca o sa zica ca sunteti doar prieteni te sfatuiesc sa nu renunti. Funda?
E normal sa te simti bine cand esti cu el! Pentru ca te atrage, il iubesti, dar tu uite daca acea fata cu care se tinea de mana este pritena lui incearca sa treci peste! Pana la urma nu s-a intamplat nimic intre voi! Gandeste ca a fost doar un dans frumos cu un amic!
beausingurlamasamea întreabă: