| GuMiiiiLiiixx a întrebat:

Îmi cam place de un băiat, dar nu știu dacă și el mă place pe mine. Totuși, se cam dă mare pe lângă mine, ba chiar o dată m'a strâns în brațe și a fost așa fruuumoss, mi-a mai dat și trandafiri și nu știu ce să zic, uneori se uită la mine așa frumos, iar când eu mă uit la el, întoarce repede privirea în altă parte. Se joacă cu mine, ne tachinăm împreună, și o dată s-a oferit să mă ducă acasă, dar eu l'am refuzat, iar apoi el a fost cam dezamăgit... deci, voi ce spuneți? Vă rooooog ajutați'mă! :*

Răspuns Câştigător
| AllyutSsa a răspuns:

Buna!
Si da, te place happy
Avand in vedere ce ai scris nu doar el pe tine ci si tu pe el, dar nu inteleg de ce nu face unul din voi primul pas si de ce l-ai refuzat sa te conduca daca ti la el? happy
Oricum incearca sa te apropii mai mult de el...va iesi ceva frumos. Doar fa ce simti, nimic mai mult si vei vedea happy
Iti urez bafta happy

| GuMiiiiLiiixx explică (pentru AllyutSsa):

Mdaa... și mie îmi place de el. Și l'am refuzat să mă ducă acasă, pentru că... unii zic că suntem împreună și dacă acceptam, ziceau că îmi place de el, și eu nu vreau să afle toți proștii. Dar asta e, oricum știu că am făcut o greșeală sad Și mulțuumeeesc :*

10 răspunsuri:
| DarkBlood32 a răspuns:

Şi tu îţi doreşti neapărat să te placă necrofilu ăla? Îţi doresc cancer. Nu crezi că ne-am săturat de chestiile voastre copilăroase? Ce ne spui nouă de chestiile tale minore mă copil anost? N-ai mama să-i ceri ajutorul?

| NoNameasdod a răspuns (pentru DarkBlood32):

In caz ca nu sti, acesta este un site in care anumite persoane se ajuta[ de asta se si numeste TPU ]. Daca tu nu ai nici un raspuns pentru a o ajuta, atunci numai comenta. Din nou : site-ul e facut pentru ca unele persoane sa fie ajutate (sau sa o ajute) de ce sa o intrebe pe maica-sa? In ziua de azi multi vorbesc, dar nu ...gandesc.

| GuMiiiiLiiixx explică (pentru DarkBlood32):

Ce te doare pe tine dacă îi cer ajutoru' lu' mama, mă? Fratele meu, dacă ai un răspuns în legătură cu întrebarea răspunde, și dacă nu'ți place întrebarea; ca să zic așa, nu mai răspunde, ok?

| DarkBlood32 a răspuns (pentru GuMiiiiLiiixx):

Sunt fata.

| VampireBlood a răspuns:

Eu cred că te place.

| Walve a răspuns:

Daca si tie iti place de el nu vad care e problema.

| NataliaElena22 a răspuns:

Doamne, tot mai multe intrebari de genul. " Se uita la mine, imi place de el, el ma place? "
Nu vreau sa-ti stric entuziasmul, se simte chiar si din scris ca tu esti indragostita lulea.
Asa incepeau relatiile in alte vremuri. Frumos! Dar, daca iti place de el, de ce nu ii zici? Stiu ca este usor de vorbit, dar mai greu de facut. dar poti incerca, nu ai nimic de pierdut.
De obicei, baiatul ar trebui sa aiba personalitate, sa puna piciorul in prag si sa termine cu copilarii d'astea. Nu ti-ai gasit persoana!

ce pot sa zic, bafta.

| 174 a răspuns:

Cand un baiat face asa ceva cred ca te iubeste, dar nu iti poate spune fiindca el crede ca poate tu nu-l iubesti

| GuMiiiiLiiixx explică (pentru 174):

Mda... dar și el este cam timid când vine vorba de sentimente happy