| BlancaFantasma a întrebat:

imi cer scuze ca pun intrebarea aicisad
am o problema si sper sa ma puteti ajuta voi ca nu stiu ce sa fac...acum un an si ceva am fost la dentist unde am facut un detartraj.de atunci am o problema la buze mi s`au uscat rau, nu stiu cum sa explic.am fost la vreo 3dermatologi si fiecare a pus alt diagnosticsad oricum rezultatele se leaga toate duc la :STOMATITA.ati avut vreunul dintre voi problema asta? si daca da vi s`au uscat buzele rau de tot?[nu prea stiu cum sa explic aici]eu nu stiu ce sa mai fac m`am saturat sa stau mereu cu grija ca mi se usuca buzele si parca din ce in ce mai rau e chiar daca am urmat tratamentsad sper sa gasesc pe cineva cu aceeasi problema ca nu stiu ce sa mai faccrying va multumesc!

1 răspuns:
| Danny a răspuns:

Du-te la o clinita privata, respectiv la medicul dermatolog al clinicii(banuiesc ca este cel mai bun medic pentru asa ceva). Nu vreau sa fac reclama, insa personal iti recomand Medlife sau Medicover, preturile sunt putin piperate insa n-ai parte de surprize. In rest, n-ai ce face. Ai grija doar sa iti hidratezi buzele in mod regulat.