| RekaCollins a întrebat:

happy
Imi dati si mie niste informatii/sfaturi despre sexul oral? happy

Răspuns Câştigător
| irrumator30 a răspuns:

Sexul oral inseamna stimularea organelor sexuale ale partenerului cu gura/ limba. In cazul de fata, al tau, inseamna sa ii lingi penisul, scrotul, sa-i sugi outele si organul.

Poate iti pare foarte scarboasa aceasta enumerare, dar placerea e imensa.

1. Daca te decizi sa o faci si n-ai mai facut-o niciodata, remember, NU FOLOSI DINTII la sex oral. Foloseste buzele, lasa-le sa se muleze pe penis.

2. Poti musca usor de tot capul penisului, intre timp ce ii dai limbi.

3. Linge penisul de-a lungul lui, de la coite pana sus, inainte sa il iei prima data in gurita.

4. Chiar daca o ai in gura, nu continua sa treci cu limba peste penis.

5. joaca-te tot timpul cu outele lui.

6. Daca vrei, doar daca vrei, poti sa iei in gura sperma. Daca nu, spune-i dinainte ca nu vrei, sa stie cand sa iasa.

7. De asemenea, daca ai luat sperma in gurita, poti sa gusti putin. Nu toata deodata. Poate nu-ti va placea.

Mult succes! si placeri incomensurabile!

| altrix a răspuns (pentru irrumator30):

Esti tare rau ma omule laughing)rolling on the floor) bv bv. mai invatsa fete pls! poate mai dau de cateva laughing.
cel mai bun raspunas.
si chiar asa e.
si da, placerea e imeeensa

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se invata practicand! NU folosi niciodata dintii, nici macar in gluma. Mereu sa fie lubrefiere. Prinde-ti parul ca e f. dureros si baga-i fitilul ca apreciezi cand e ras
Daca ma gandesc bine chiar nu ghicesc daca esti fata sau baiat.

| RekaCollins explică (pentru anonim_4396):

Fatahee hee...spune si numele straight face Reka.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Irrumator30 - eu nu m-as risca sa dau astfel de retete ca fiind universal valabile. Unora nu le place anumite lucruri in anumite momente. Eu nu apreciez amestecarea zarurilor tot timpul. Devine chiar dureros sa le tot amestece daca poate face ceva mai placut cu ele.
E bine sa stie ideile principale, in rest se adapteaza in functie de ce-i place si ei si lui.
Ca idee principala si cea mai importanta : curatenia la locul de munca! NU astepta oral daca nu ai facut baita recent indiferent daca esti fata sau baiat. O experienta nasoala si ti se ia cheful de asa ceva pentru mult timp.

| irrumator30 a răspuns (pentru anonim_4396):

TRUE! IGIENA prima de toate. Dupa, faca ce vrea. Eu i-am doat sugestii/ sfaturi ce ar putea face. Asta a cerut domnisoara, ast a a primit.

Răspuns utilizator avertizat
| CeInteleptul a răspuns:

Sexul oral sa faci atunci cand esti intr-o relatie serioasa.
sa nu faci sex oral dupa cateva luni. gen.

schimb pe schimb,

te descurci

| doxatuVexxatu a răspuns:

Ai vrea sa imi zici ce parere ai despre pegging? Ai face asta cu un barbat? Daca nu sti cum se face ai detalii aici: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009 Ai fi curioasa sa incerci asta?

| KoZzZ a răspuns:

Sex oral inseamna sa iei penisul in gura

Întrebări similare