Daa. vorbeste cu ea. fi psihologul ei oarecum. presupun ca esti prieten/a bun/a cu ea. deci iti va spune ce are pe suflet. daca nu vrea, fa`o sa vorbeasca. fa`o sa-ti spuna niste chestii asa. fara sa`si dea seama, si eu am trecut prin asta, dar altul era motivul pentru care ala s-a cuplat cu mine [ si noi am fost impreuna 1 an ( ma si iubit ) ] oricum nu contraza povestea mea. vorbeste cu ea, ascult`o, dai sfaturi, ajut`o. si cu baiatul acela sa nu mai vorbeasca niciodata ca nu merita chiar daca e greu. bafta :*!
Sa dormi la ea si sa vorbesti sa ii recomanzi baieti sa va uitati la comedi si sa mancati chipsuri pupcorn etc. sa face-ti glume fa-o sa rad.Mai pe scurt sa uite de el.Si sa iesiti ziua sa mergeti la disco sa va rade-ti de persoane! Sper ca te am ajuta-t! Daca nu imi pare rau!
Sincer sa fiu nu e treaba ta, ar fi mai bine sa nu te amesteci si te bagi ca musca in...
Asteapta.
Nu oferi ajutor nesolicitat!
Daca in cateva zile are tot ranjetul ala inseamna ca toata lumea e fericita: si ea ca a scapat necapsata, si ala ca o capseaza pe alta acuma, si profesorul de teatru ca isi vede munca de atatia ani, si tu ca nu te-ai transformat in dr. Oz si ai facut altceva mai profitabil cu timpul tau.
Bafta!
Mutubal întreabă: