| 123gobiche456 a întrebat:

Imi intarzie ciclul de aproape 3 saptamani...azi am facut un test si mi-a iesit negativ. Oare sa fi fost ceva problema cu testul?

4 răspunsuri:
| Dandinelle a răspuns:

Testele sunt 90 % sigura, exista optiunea de 10%. + ce simptome ai, ...ai simptome premenstruale?
nu uita ca si stresul influenteaza, iar daca ai racit "jos" atunci va fi greu. In caz ca intarzie mai mult verifica cu un medic, dureaza doar 2 minute sa afli atunci daca esti sau nu.
Calculeaza de asemenea ultimul raport sexual.
Multa bafta!

| GeneviveJ a răspuns:

Trebuie sa repeti testul si sa il faci cel mai bine din prima urina de dimineata. Daca ciclurile menstruale pana acum au fost normale si regulate, iar acum situatia s-a schimbat ar putea sa existe o cauza medicala, sau o sarcina. Daca nu ai intretinut relatii sexuale neprotejate, aceasta dereglare ar putea masca niste probleme hormonale, ceea ce te sfatuiesc este sa consulti un medic in caz ca aceasta problema persista. Primul pas este sa repeti testul o data chiar de doua ori si sa te asiguri ca il faci corect. Daca o sarcina este imposibila, ar trebui sa investighezi cauza acestei probleme. happy succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Teste au o marja de eroare, intr-adevar!

| TanteMarianne a răspuns:

Poti sa mergi si la ginecolog si sa-ti faci un test de sange sau sa mai faci si acolo inca un test de sarcina. Posibil ca testul sa nu fie bun.
acum vezi si daca ai ceva simptome da sarcina, adica:
1.modificari ai sanilor(sfarcuri sensibile/mai inchise la culoare, dureri de sani, venele din zona sanilor mai vizibile)
2. exces de mucus cervical
3. oboseala
4. urinare frecventa
5.constipatie/balonare
6.miros fin
7.greturi,stari de ameteala
8. pofte, apetit crescut

Mai fa un test si mergi si la doctor.