| NicoNicoNiiiii a întrebat:

happy Imi pare foarte foarte foarte rau de subiect dar... Pe la ce varsta se incep relatiile sexuale? Stiu ca suna prostesc dar am o prietena... Scuze dar e ceva personal. Imi puteti zice va rog? FUNDA+ VOT

Răspuns Câştigător
| dYdY200 a răspuns:

Pai de obicei in jurul varstei de 15-16 ani
dfar am o prietena care a inceput la 13 ani:d Funda?kiss?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fie că este băiat, fie că este fată este bine după 18 ani, pentru că sunt mai informați privind viața sexuală cu bune și cu rele.
Tot timpul toaletarea înainte și după contact și utilizarea prezervativului care să fie în termen și calitate. Dacă se face apel la lubrifiant să fie pe bază de apă pentru a nu distruge rezistența prezervativului.
Prezervativul are dublă protecție, împotriva unei sarcini nedorite și împiedicarea transmiterii pe cale sexuală a bolilor (B.T.S.).
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

O femeie cu cât este mai naturală, cu atât arată mai bine. O femeie care face sex poate rămâne gravidă. Există avorturi la cerere, care implică riscuri medicale imense, pentru sănătatea femeii care avortează. Ideea este că nu trebuie, să ajungă la avort. Normal este să începi viața sexuală, când vei fi capabilă să crești și să educi un copil, nu când încă ești un copil. Având idei de femeie mai repede, decât trebuie, vei începe și viața sexuală mai repede decât trebuie. Dacă astăzi începi să te lingi / săruți, cu un băiat, peste câteva zile vei vrea mai mult și din ce în ce mai mult, inclusiv sex. Până una alta învață despre bolile cu transmitere sexuală, și despre metodele de evitare a unei sarcini nedorite, din cărți de dermato-venerologie și respectiv, de sexologie. Un minimul de informație poți obține și de pe Internet, până te apuci și citești, la vreo bibliotecă asemenea cărți.
Descarcă de pe net Open Office și documentația lui,( în română și în engleză, circa 500 MB ) de pe pagini Open Office.org, cauți cu Google. Instalează softul ( circa 160 MB) și învață să lucrezi cu el. Ai nevoie și de softul Adobe Acrobat Reader sau de altul pentru citit cărți în format electronic. Și pe ăla îl iei gratuit de pe Net. Dacă știi sa gătești. Dacă înveți și bine, și știi să lucrezi și la calculator ai o superioritate asupra altor fete.

| Narcis2007 a răspuns:

Ar fi in jur de 17 ani...tre sa aveti si cel putin 4-5 luni impreuna

| annkaa a răspuns:

Pai fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea dar dupa parerea mea pe la 17-18 ar trebui ca dupa aia poate regreti ca ai facut-o mai devreme...

| Tony23_9336 a răspuns:

Normal se incep la 18 ani dar multi incep de la 14 ani incolo! cum vrei dar dupa sa nu regreti! Funda?

| anavic a răspuns:

Aici fiecare dupa cum crede sau dupa cum simte, poate intra aici si curiozitatea daca e mai devreme de 18 ani dar, eu cred ca cel mai bine este dupa 18 ani.

| ERazvy a răspuns:

Bine zis vlad

| maradony80 a răspuns:

Yumi ai dreptete e ciudat! Ma rog eu mi-am inceputo de la 17 ani dar cam asa ceva dar depinde de tine! succes si bft laughing