Pai merita, dar nu te sfaruiesc sa ii zici direct ce vrei, o tipa de 38 are deja alte asteptari, deci cand vine vorba de o astfel de relatie e categoric ca nu prea merge usor, in general femeiile vor sa se simta protejate, deci fa-o sa te vada ca o persoana matura, desi nu incerca sa fortezi nota, fii tu insuti, si inca ceva, o femeie matura nu se va lasa dominata de un tip mai tanar, deci ea va fi alfa in relatie. Ideea e ca e posibil, dar la fel de posibil e ca ea sa te vada cape o aventura, ideea e ca daca ea nu ajunge savte vada ca pe un egal n-ai sanse. Continua sa tii legatura cu ea, iesiti, si incearca in pielea ei, nu sub pielea ei, daca va vedea ca esti un tip capabil nu te va trece sub papuc, bafta.
Multe, dar mai putin despre scoala, carti, filme pe care le-am vazut, calatorii, vacante, etc...
Man femeile masculi care stiu ce vor, nu care nu stiu ce vor, femeile sunt mai nehotarate, fricoase, timide ele cauta opusul la un barbat, ca s-a vazut cu tine te place, nu i propune fa o sa isi doreasca asta
NiculaiMarianTraian întreabă: