| OHmyGosh a întrebat:

Imi place de mai mult timp de un baiat,insa s-a schimbat mult si a inceput sa imi treaca. Este indiferent,nesimtit cu alte persoane si nu isi mai da silinta prea tare in ceea ce face. De curand am intalnit un alt baiat si m-am indragostit de el. Este foarte te treaba,vorbeste frumos,e calm,inteligent si dragut. Sincera sa fiu imi place de amandoilaughing Eu l-as alege pe baiatul cel "nou", insa mi-e atat de greu. va rog, imi puteti da un sfat? De preferat de la cineva mai matur... Nu de la un copil de 12 ani... Sunt clasa a 8-a.

Răspuns Câştigător
| ColourfulLife a răspuns:

Pai, ori iti place de unul, ori de 100.In al doilea rand, daca al doilea baiat e cum spui tu, mergi cu el undeva unde sunteti doar voi 2, spune-i ce simti pentru el si vezi cum reactioneaza happy. Bafta!

2 răspunsuri:
| Karlitta a răspuns:

Mda...vechea poveste cu bad boy si nice boy.Eu zic sa.i alegi pe amandoi laughing.O data ai 16, nu?

| UngratefulPC a răspuns:

Nu e bine sa ai 2. cum zice Karlitta, parerea mea. Cu toate ca ai 16 ani, si acum trebuie sa "traiesti momentul" nu vreau sa sun ca un pocait [ fara a se simtii ofensati pocaitii ] dar nu e frumos sa fii cu 2 deodata. daca spui ca primul e nesimtit, imatur si indiferent, atunci e clar ca al 2-lea este decizia cea buna, parerea mea, acum depinde de gusturile tale.