Depinde şi cum vorbeşte. Părerea mea, nicio fată nu vorbeşte atâta cu-n băiat dacă nu simte nimic pentru el. Cel puţin eu. Eu zic să-ţi încerci norocu, dar mai aşteaptă puţin, ca să aibă timp destul să-l uite pe acela.
Succes!
Te-a vazut ca pe un amic si asa vei ramane. treci mai departe! din ce ti a zis asta rezulta!
Sincer...parerea mea este ca nimeni nu are de unde sa stie daca te place sau nu decat ea. Daca iti place atat de mult de ea incat intr-adevar ti-ai dorii o relatie serioasa vorbeste cu ea, intreab-o daca simte ceva pentru tine, este singura care ti-ar putea da un raspuns concret si sigur.Succes :*
Sincer...parerea mea este ca nimeni nu are de unde sa stie daca te place sau nu decat ea. Daca iti place atat de mult de ea incat intr-adevar ti-ai dorii o relatie serioasa vorbeste cu ea, intreab-o daca simte ceva pentru tine, este singura care ti-ar putea da un raspuns concret si sigur.Succes :*
Chiar era necesar sa copiezi ce am scris eu?