| mihnutyiuk a întrebat:

Buna TPU imi place de o fata are 12 ani da mereu cand iuncerc sa ii zic ceva imediat se baga candva, si e f enervant! e foarte de treba fata si si foarte frumoasa da nu stiu cum sa ii zic in fata :"te yubesc" mie f frica. Credeti ca ati putea sa ma ajutati? va rog...sad

Răspuns Câştigător
| Dyony01 a răspuns:

eu cred ca nu ar trebui sa iti fie frica, spune-i p mess, sau la telefon.Nu trebuie neaparat,, te iubesc,,... poti intai sa ii zici ca iti est draga, este frumoasa, de treaba... si asa va capata si ea un sprop de simpatie pentru tine si apoi puteti sa continuati asa pana ce va doari si ea sa fie cu tine, asa ma cucerit si p mine prietenul meu acum un an jumate (si acum sunt cu el ) si tot 12 ani aveambatting eyelashes:*
succes :*

4 răspunsuri:
| Rucsiii a răspuns:

Pai. pentru inceput ar trebui sa-i spui ca o placi.nu ca o iubesti ce naiba sa fim seriosi.
Pana sa ajungi la iubire trece ceva timphappy. Da`i un mesaj, contacteaz`o pe mess, sau da`i de inteles.
Bafta:*

| Mashiro a răspuns:

Si eu sunt fata si am 12 ani miar place mult ca baiatul pe care il plac sa imi spuna te iubesc daca nu ai curajul lasa-i macar o scrisoare

| scumpika01 a răspuns:

Pai tu cati ani ai? pai ii poti da de intales daca o intrebi daca are prieten sigurat isi va da seama ca o placi daca esti interesat daca are ea prieten sau nu...si daca zice ca nu o poti invita la o inghetata sau un suc cevahappy. sper ca te-am ajutat

| sCzKun a răspuns:

Salut! Asteapta momentul potrivit, rabdarea e cheia succesului! Pana atunci, intra in discutie cu ea in legatura cu ce ii plac ei.Incearca sa o convingi ca iti place de ea prin gesturi, apoi totul vine de la sine.Nu uita, ai rabdare si vei reusi.