| SmackPain159 a întrebat:

imi place de o fata cu 2 ani mai mare decat mine si nu stiu cum sa-i spun asta. Va rog sa ma ajutati astept raspunsuri

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Ei ii place de tine? De ce sa ii spui? De ce nu ii arati? Priveste-o insistent, stai mai mult prin preajma ei, vorbeste cu ea, orice, subiecte banale. ofera-te sa o conduci acasa, invit-o la un suc, intreab-o pe parcurs daca are prieten, si daca nu are, poate vrea unul big grin. Lucrurile merg de la sine, daca si ei ii placi, atunci va fi ok. Baftawinking

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Moamaaa :O e grav atunci laughing))) simplu ma mosule. o tragi intr-o parte, o iei de mana, te uiti in ochii ei, inghiti in sec laughing) si ii zici : stii drag, de mult vroiam sa iti zic asta, eu sunt atras de tinewinking

| inesa_4773 a răspuns:

Fii mereu prin preajma ei, impreietenestete cu ea, si provoaco la o discuite spundui direct ca iti place de ea, alt fel nu afli daca te place si ea, fa acest lucru cit mai repede ca se poate gasi unul mai curajos si mai rapid decit tine! Succes!

| Mihaela2 a răspuns:

Depinde de cel tip de fata este. Daca este romantica te sfatuiesc sa i scrii o scrisoare. Daca este indrazneata spune i direct.Nu astepta sa treaca timpul si sa ti o ia altcineva.Nu se stie niciodata ce este in sufletul fetelor. Poate si ea te place

| SimplaSiAtat a răspuns:

Aratai. sau. spune-i cu alte cuvinte.

| SmackPain159 explică:

Am un prieten care a fost cu ea in scoala si mi-a zis ca a vazut-o cu un baiat dar acum nu stie daca mai e impreuna. Si din cauza asta nu stiu ce sa ii spun.