Ei ii place de tine? De ce sa ii spui? De ce nu ii arati? Priveste-o insistent, stai mai mult prin preajma ei, vorbeste cu ea, orice, subiecte banale. ofera-te sa o conduci acasa, invit-o la un suc, intreab-o pe parcurs daca are prieten, si daca nu are, poate vrea unul . Lucrurile merg de la sine, daca si ei ii placi, atunci va fi ok. Bafta
Moamaaa :O e grav atunci ))) simplu ma mosule. o tragi intr-o parte, o iei de mana, te uiti in ochii ei, inghiti in sec ) si ii zici : stii drag, de mult vroiam sa iti zic asta, eu sunt atras de tine
Fii mereu prin preajma ei, impreietenestete cu ea, si provoaco la o discuite spundui direct ca iti place de ea, alt fel nu afli daca te place si ea, fa acest lucru cit mai repede ca se poate gasi unul mai curajos si mai rapid decit tine! Succes!
Depinde de cel tip de fata este. Daca este romantica te sfatuiesc sa i scrii o scrisoare. Daca este indrazneata spune i direct.Nu astepta sa treaca timpul si sa ti o ia altcineva.Nu se stie niciodata ce este in sufletul fetelor. Poate si ea te place
Am un prieten care a fost cu ea in scoala si mi-a zis ca a vazut-o cu un baiat dar acum nu stie daca mai e impreuna. Si din cauza asta nu stiu ce sa ii spun.
anonim_4396 întreabă: