Eu cred ca nu ar trebui sa-ti faci de lucru cu ea, dupa ce ca e distanta mare de 400 km intre voi, mai iti face si figuri in sensul ca daca azi nu are chef sa vorbeasca cu tine...nu vorbeste, maine se razgandeste si tot asa, atunci ce fa face sa va mai si intalniti? nu cred ca e de tine tipa
Asa este...multumesc frumos...My heart is broken.
Unii nu se deranjeaza sa se uite cu telescopul la fiecare litera pe care o scrie(ca tine), ca sa scrie corect.
Scuze ca am vorbit asa urat...eu o stiu pe ea fata in fata am vorbit cu ea am iesit, dar singura noastra metoda de a vorbi este mediul online. Tu trebuie sa intelegi...Nu ai avut macar o data inima franta? Stiu ca esti un om extraordinar si care ma poate intelege. Merci.
NU stiu ce sa zic,,, poate ca ii este greu si ei pentru ca stie ca va desparte o asemenea distanta,, eu merg pe ideea ca ochii care nu se vad se uita ..sau vrea sa se joace cu tine putin ca sa vada cat de interesat esti de ea
Nu stiu nici eu ce sa zic, o sa vad eu. Eu ma intalnesc cu ea dar foarte rar...atunci cand trec prin zona aia...