| Iulian551 a întrebat:

Buna TPU.

Imi place de o fata dar. imi e cam rusine sa-i spun(sunt mai timid )fata de care sunt indragostit e foarte diferita de majoritatea fetelor de fapt nu cred ca mai exista una ca ea sad
Ies cu ia in fiecare ne distram o plimb mereu cu atv meu

Vb cu ia in fiecare zii pe facebook. si mi-a zis ca-l iubeste pe unu din clasa ei. pe care l-am batut eu si ia acum nu mai vorbeste cu mine... (Sa nu credeti ca's un golan sau cv gen asta)dar avem niste nervii pe 5 mai e ziua mea i-am dat o ivitatie si mia rupto in fata mea sad i-am cerut scuze ba i-am cumparat si flori dar nu ia primit aveti idei cum sa ma impac cu ia si sa-i spun ce simt pentru ia? crying

Răspuns Câştigător
| piTiCcu a răspuns:

Niciodata sa nu mai incerci sa intelegi o fata/femeie: este o aventura din care nu ai cum sa iesi invingator.Sunt sigur ca te vei impaca mult mai usor cu tine cand vei gasi pe cineva care sa fie langa tine la bine si la rau.

5 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Daca ti-a zis ca iubeste pe cineva, si mai ales daca l-ai si batut, slabe sanse sa te impaci, dar tu poti incerca sa vorbesti cu ea si sa ii spui ceea ce simti, dar inca o data iti zic, dragoste cuta nu se poate, papa.

| e7d7n7 a răspuns:

E clar că fata n-are nici-un sentiment pentru tine. Ce te mai chinui? laughing

| madalinamadu a răspuns:

Daca ti-a zis ca il iubeste pe acela pe care tu l-ai batut nu stiu daca mai ai sanse la ea.Dar oricum ar trebui sa ii spui ce simti pentru ea, nu se stie ce poate iesi. Vorba aia:niciodata sa nu spui niciodata.Bafta!happy

| Melany8 a răspuns:

Apropie-te de ea și spune-i tot ce crezi