Daca nu tzia raspuns inseamna ca tea refuzat laso in pace ignoro pur si simplu fate ca nu o cunosti daca o sa ii lipsesti o sa vina ea sa vorbeasca cu tine
Prin faptul ca nu ti-a raspuns la mesaj inseamna ca te-a refuzat intr-un mod subtil sau eventual nu te-a cautat deloc dupa acel mesaj.
Deci concluzia da-i pace fata nu are aceleasi sentimente pentru tine.
Eu cred ca ar trebui sa o suni sau sa o inviti in oras sa iti spuna personal daca te place sau nu. Daca spui ca si prietenul tau o place posibil sa fie invidios si sa te fi mintit.
Salut, incearca sa vorbesti cu ea fata in fata pune pe tine presiune sa o faci ca si cum maine ar fi ultima zi din viata dati timp 1 zi 2 si fa-ti curaj sa vorbesti cu ea, iar daca ea te refuza si atunci inseaman ca trebuie sa o uiti dar macar poate reusesti sa o intrebi de ce, apoi nah incearca sa o uiti ce rost are sa tanjesti dupa ea daca tia sp clar ca nu vrea o relatie cu tine
P.S: e doar parerea mea
Pãi... ar trebui sã vorbesti fatã-n fatã cu ea. Nu ar trebui sã te iei dupã ce spune fiecare...fã-ti odata curaj si spune-i in fatãce simti pentru ea si dacã ea nu simye la fel, ar trebui sã o lasi! Sper ca te-am ajutat, asa cum am putut si eu
Mutubal întreabă: