| Necunoscut123456789 a întrebat:

Imi place de o fata de la mine din clasa si pana acum i-am spus ca e draguta si am tinut-o putin de mana.Ieri un coleg de al meu a incercat sa afle daca ma place sau daca vrea sa fie cu mine si a spus ca nu stie daca ma place si ca nu vrea momentan sa fie cu mine.Ea mai vorbeste cu un alt baiat si cred ca de asta m-a refuzat.M-am gandit sa ii spun ce simt pentru ea si sa vad ce spune.Voi ce ati face? Si daca da ce i-ati spune? Funda! Multumesc!

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

De obicei in cele mai multe cazuri daca ii spui ce simti o pierzi de tot... mai bine continua asa ca pana acum apoi incet, incet o inviti la un film ceva dar nu-i spune ce simti doar arata-i, petrece-ti mai mult timp impreuna... ii spui ce simti doar cand esti sigur 100% ca si ea simte la fel chiar daca nu-ti spune, daca o vei grabi sau tu te vei grabi o vei pierde. Gandeste-te ca, chiar daca nu ii spui ca vrei sa fie cu tine tu tot esti cu ea, binenteles nu cum ai vrea happy dar totul cere timp asa ca ai rabdare iar daca intre timp va alege celalalt baiat asta e, n-ai ce face, n-a fost sa fie. Bafta!

| diaadb a răspuns:

Nu-i spune daca nu vrei un refuz, momentan nu vrea. Nu merita sa insisti asupra subiectului, cel putin acum. Incearca sa te mai dai la ea, sa te apropii cat de mult de ea si s-o faci sa se indragosteasca de tine.

| TheMisunderstood a răspuns:

Buna! Din moment ce i-a spus colegului tau ca momentan nu vrea sa fie cu tine, marturisirea ta ar putea sa distruga si relatia de amicitie dintre tine si ea, asa ca sfatul meu e sa mai astepti putin si sa fii cat mai dragut cu ea. Bafta!