Cere-i nr de telefon si ii spui ca o placi, dupa o intrebi daca si ea te place.Si daca spune da zii daca vrea sa fii impreuna cu ea Bafta. Vorbeste-i frumos
Incearca s-o impresionezi cu ceva. Lauda-te, aranjeaza-ti parul cand o vezi, atingei mainile si cel mai important...Nu ii cere imediat numarul de telefon. Daca iti place cu adevarat de ea, va trebui sa lupti pentru dragostea ei. Actioneaza inteligent, poarta-te matur in fata ei si o vei impresiona in cele din urma....mai ales daca si ea te place. Succccccccccccces!
Citez: "lauda-te, aranjeaza-ti parul"..."actioneaza inteligent". Nu ti se pare ca afirmatiile astea se cam bat cap in cap? Zic si eu asa.
Aceste gesturi le fac toti cei care vor sa lase o impresie buna si de cele mai multe ori sunt inconstiente. Daca fata e receptiva si-l place pe baiatul X atunci totul e perfect. Asa procedeaza baiatul care ma place si el e un tip super inteligent, aproape geniu.
Ce intelegi mai exact prin "lauda-te"? Ca poate m-am dus cu gandul gresit.
Adica vorbeste cu mandrie de viata pe care o duce, ca este un "Don Juan", ca atrage multe fete, ca asculta anumit gen de muzica, ca face exercitii la sala etc. Iti repet, el face asta in speranta ca o va impresiona pe fata visurilor sale. Te-am lamurit, draga curlyyy?
Mai mult sau mai putin. Fiecare cu "tactica" lui.
Ce sa mai faci? Cand sunteti singuri si vorbiti, radeti sarut-o! Daca o sa mai fie cineva s-ar putea supara!