Fa-i cadouri mici, simple, funny si simbolice. O sa inteleaga ea, doar nu faci cadouri oricarei fete din scoala
Stii ca erau niste inimioare din argint care se rupeau in doua si purtati fiecare 1/2? Poate fi o idee
Sau un articol vestimentar care o incanta gen o bandana sau un tricou haios
Si cand ti se pare ca aveti conjunctura unui moment si loc intim treci la apropiere si marcheaza teritoriu!
Succes!
Te duci frumuşel la ea când e singură şi îi spui faţă în faţă că o placi, nimic altceva.
Lasa-te purtat de val, se pare ca a incoltit sentimentul de atractie fizica si sentimental, asta-i instinctul de atractie care vrea si el sa se dezvolte, lasa-l sa se dezvote!
Dacă eşti curajos, să îi spui, dacă nu să-i arăţi prin comportament că simţi ceva pentru ea(zâmbeşte-i mai des, fă-o să râdă, fi interesat de problemele ei etc.)
Discuta cu ea din ce in ce mai mult, spune-i treptat ceea ce simti sau arata-i ceea ce simti pentru ea!
Părerea mea este că trebuie să te convingi mai întâi tu singură dacă îţi place de el şi apoi să îi dai semne şi să baţi apropouri, sau doar spune-i că simţi ceva pentru el să vezi ce simte şi el! O seară plăcută!
Salut! Prin aceeasi problema am trecut si eu.Nu puteam sa ii spun ca il plac, dar pan la urma a aflat datorita unei colege si a reactionat bine.Am vorbit cu el ne-am inteles foarte bine si nu stiu cum m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.
Deci, sa nu lasi timpul sa treaca ca ti-o fura altcineva, sa ceri ajutorul unei alte fete sau al unui baiat, sper ca ti-am fost de folos.