| gogusivasile a întrebat:

Imi place de o fata de la scoala, suntem colegi de scoala, vorbim radem in fiecare zi si simt ca ma atrage ceva.Ce ar trebui sa fac?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Invit-o la un suc, în oraș!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Invit-o la o plimbare in parc si spune-i ce simti

| grab a răspuns:

Fa-i cadouri mici, simple, funny si simbolice. O sa inteleaga ea, doar nu faci cadouri oricarei fete din scoala happy
Stii ca erau niste inimioare din argint care se rupeau in doua si purtati fiecare 1/2? Poate fi o idee happy
Sau un articol vestimentar care o incanta gen o bandana sau un tricou haios happy
Si cand ti se pare ca aveti conjunctura unui moment si loc intim treci la apropiere si marcheaza teritoriu!
Succes!

| BLeur a răspuns:

Te duci frumuşel la ea când e singură şi îi spui faţă în faţă că o placi, nimic altceva. big grin

| BSwwatch a răspuns:

Lasa-te purtat de val, se pare ca a incoltit sentimentul de atractie fizica si sentimental, asta-i instinctul de atractie care vrea si el sa se dezvolte, lasa-l sa se dezvote!

| VampireBlood a răspuns:

Dacă eşti curajos, să îi spui, dacă nu să-i arăţi prin comportament că simţi ceva pentru ea(zâmbeşte-i mai des, fă-o să râdă, fi interesat de problemele ei etc.)

| lolylolypops a răspuns:

Discuta cu ea din ce in ce mai mult, spune-i treptat ceea ce simti sau arata-i ceea ce simti pentru ea!

| elComandantee a răspuns:

Să o inviţi în oraş.

| UngUrU777 a răspuns:

Sa ii spui ce simntii!

| AndruşcăăăăBăăăăă a răspuns:

Părerea mea este că trebuie să te convingi mai întâi tu singură dacă îţi place de el şi apoi să îi dai semne şi să baţi apropouri, sau doar spune-i că simţi ceva pentru el să vezi ce simte şi el! O seară plăcută!

| Evelyna_Eve_1999 a răspuns:

Sarutoo :X sa vezi cum reactioneaza big grin!

| Raluca_Marincean_1995 a răspuns:

Salut! Prin aceeasi problema am trecut si eu.Nu puteam sa ii spun ca il plac, dar pan la urma a aflat datorita unei colege si a reactionat bine.Am vorbit cu el ne-am inteles foarte bine si nu stiu cum m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.
Deci, sa nu lasi timpul sa treaca ca ti-o fura altcineva, sa ceri ajutorul unei alte fete sau al unui baiat, sper ca ti-am fost de folos.