| paul12345678 a întrebat:

Imi place de o fata de mult timp si nu-mi pot lua gandul de la ea.i-am spus c-o iubesc dar m-a refuzat.Ea place pe alt baiat si cand stam pe afara impreuna ne cicalim tot timpul.eu o iubesc enorm dar ea nu-si da seama si ii place sa ma raneasca si sa ma faca gelos. Si sunt constient ca nu prea am sanse cu ea, dar nu pot sa mi-o scot din gand, si o visez mereu... Vreun sfat ceva? Multumesc(vreau seriozitate)

Răspuns Câştigător
| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Buna happy Haide mai Paule, si eu am trecut prin multe situatii asemanatoare happy Si mereu imi spun insumi : '' Nu se sfarseste planeta! Mai sunt destui baieti pe PLANETA happy '' Deci..Asa o sa iti zic si tie smug Ce daca mai? Cauta alta fata happy Daca ea a refuzat. Las`o dracu`. Stiu e greu sa uiti pe cineva. Dar asa e viata happy Iti da un sut in fund. Tu trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe happy Baftaa:*

| paul12345678 explică (pentru XamUITATsaimiPUNnumeX):

Mersi.o sa incerc

| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns (pentru paul12345678):

Asa Paule happy E usor de spus si greu de facut happy Cu vointa treci marea laughing Ma bucur ca am putut sa te ajut happy

| Rawwrr a răspuns (pentru XamUITATsaimiPUNnumeX):

Imi place la nebunie cum gandesti.laughing

| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns (pentru Rawwrr):

laughing Cu ajutorul site`ului acesta ma fac psiholoaga smug rolling on the floor Si cum gandesc?smug Ca o nebuna?laughing

| Rawwrr a răspuns (pentru XamUITATsaimiPUNnumeX):

N`am zis asta.laughing

8 răspunsuri:
| DPaul a răspuns:

Pai cu timpul o sa o uiti.Nu poti obliga pe cineva sa te placa daca ea nu simte asta.iar prim faptul ca incearca sa te faca gelos de fapt vrea doar sa te tina la distanta...