| Tudorel99999 a întrebat:

Imi place de o fata din cls si ea stie, am intrebat'o daca vrea sa fie cu mine dar mi-a zis ca nu poate si ca vrea sa fim doar " prieteni". Aproape toti baietii din clasa o plac. 2 baieti de la mine din clasa se dau la ea si nu o lasa pana cand nu ii pupa pe gura/ obraz mai tot timpul si cred ca ei a inceput sa ii placa de ei.
In ultimul timp ma cam cert cu ea pentru ca pe mine nu ma mai baga in seama mai deloc... Cand o intreb de ce nu ma pupa si pe mine sau ceva de genul zice ca " Ei sunt ca niste frati pentru mine". Ce sa fac sa ma impac cu ea. imi place f mult de ea si vreau chiar sa fiu cu ea... astept sfatiri MULTUMESC ANTICIPAT:*

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

Http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/......1728_n.jpg
LUPTA SI NU RENUNTA, poate acum nu-i place dar mai tirziu va muri dupa tine. Incearca sa te dai si tu la dinsa comunica mult iar mai tirziu date la celelalte fete, astfel ii vei demonstra ca nu e unica fat pe pamint. F-ai multe glume nu te lasa, n-ai nimic de pierdut, Nu risti nu ai iubire. BAFTA

5 răspunsuri:
| Alllllexandra a răspuns:

Cati ani ai tudorele?laughing

| imitatiedeom a răspuns:

Nu o mai baga in seama, si in timpu asta te poti da la alte colege, dar pe ea sa nu o bagi in seama, dupa o perioada de timp va observa asta, iar cum ea este mai "usuratica" se va da ea la tine.

| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Buna Tudorele.happy Pai. Poate tipa respectiva nu vrea sa fie cu tine pentru ca..Hmmm..Poate vrea sa fie cu alt coleg de al tau. Poate nu se simte pregatita? straight face Dar de ce faci atat haz pentru o fara? OK, o placi. Dar sincer nu ti-as da sanse. Daca toti baietii din clasa o plac straight face Ai incercat odata, nu a mers.Dar se spune ca incercarea moarte n-are big grin Dar..eu as renunta happy Pentru ca nu are rost. Daca ai mai multi ''rivali''.E greu sa uiti pe cineva drag.Dar asa e viata mai! Iti da un sut in fund iar tu trebuie sa te ridici! Si apropo, nu e ultima fata de pe planeta!hee hee Mai sunt destule big grin O sa vina vremea cand o vei intalni pe fata viselor tale happy

| Tudorel99999 explică:

Multumesc pentru sfaturitongue

| Tudorel99999 explică:

Astept in continuare si paperea altora