| heyromania a întrebat:

Imi place de o fata la nebunie si prietenii imi zic ca e o prefacuta(sufleteste) si o sclerozata (fizic) deoarece e foarte slaba. Dar mie imi place foarte mult de ea si i-am zis, dar ea mi-a zis ca putem ramane prieteni pentru ca ea are iubit. Dar peste cateva zile o fata mi-a spus ca la dansurile populare unde nu ma duc a zis ca sunt dragut ca ei ii place de mine dar ii e rusine sa-mi spuna deoarece mama mea ii este profesoara. Mie mi-a venit in cap un plan: In cateva zile o sa avem carnavalul si cu o zi inainte trebuie sa ma duc sa iau niste premii pentru miss si mister si trebuie sa chem un baiat si o fata cu mine. M-am gandit sa o chem pe ea si pe un baiat care cred ca nu o sa vina pentru ca nu prea il lasa parintii. Ce credeti o sa vina baiatul acela? daca nu m-a gandit ca dupa ce luam premiile sa o chem la cofetarie si nu stiu ce sa-i spun. Sa-i zic oare ca ma iubeste? sau sa o mai intreb de ce ii e rusine? sau cam ce intrebari sa-i pun? eu sunt gras ea e slaba!tongue dupa ce imi raspunde-ti la aceste intrebari spuneti-mi mai multe cum ati cuceri voi o fata? am 13 ani.

Răspuns Câştigător
| toygirl a răspuns:

Mmmm ideea e interesanta... pin laurma urmei il poti ruga pebaiatul cela sa nu vina)))cu ea poti vorbi pe diverse teme...prieteneste,ea daca vaavea mult curaj iti va spune de sentimentele sale, dar eu cred camai bine tu primul sa-i spui e de careva sentimente daca cu realitate le ai, nu importa daca tu esti gras dar ea slaba, daca ea te iubeste, ea te va iubi asa cum esti!
bafta!=)