| Deniszu12 a întrebat:

Imi place de o fata,mai mica ca mine, ea e in clasa a 6-a iar eu intr-a 8-a,stiu ca pare stupid dar nu stiu cum sa ii zic,cum sa intru in vorba cu ea, ma puteti ajuta?
P.S: Nu vreau raspunsuri idioate :3

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Salut.

Du-te frate la ea şi spune-i ce simţi, dar după să nu te intereseze ce zic unii din prietenii tăi; ' e prea mică frate, las-o ' etc. Dar, înainte de asta fă cumva să o cunoşti, i-ai id-ul de mess de la un prieten comun ceva.

2 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Salutare!

Uită de introduceri că mai rău creezi confuzie în capul ei. Zi-i pur şi simplu în mijlocul unei conversaţii "eşti genul meu de femeie/fata, aş vrea să fim mai mult decât amici" sau eventual dacă o auzi vreodată că se plânge de prietenul ei zi-i "prietenul tău nu ştie să te aprecieze, ia schimbă-l cu unul mai bun, schimbă-l cu mine" şi priveşte-o drept în ochi când îi zici asta.
Avantajul când îi trânteşti propunerea atât de direct este

(i ) ea va înţelege exact mesajul tău şi nu se va întreba după "oare am înţeles eu bine sau mi s-o fi părut, ce să fac mai departe...etc"

(îi) abordarea directă o va zăpăci, se va roşi timp în care tu vei putea să te reculegi, să-ţi recapeţi respiraţia şi să te gândeşti ce să-i spui în continuare

(iii) o să creşti în ochii ei pentru că eşti hotărât şi bărbat adevărat şi nu ai lăsat iniţiativa pe umerii ei (FOARTE MARE BILĂ ALBĂ!)

Succes!

| Danysan a răspuns:

Pot spune ca sunteti prea mici, dar cum lumea evolueaza de ce nu. Intra in vb cu ea, vb de lucrurile ei preferate, pasiuni si multe alte specifice varstei.Nu e recomandat sa incerci ceva serios ca sa nu o sperii avand toate motivele sa o faca. Daca intrii in vb cu ea poti sa o scoti pe undeva sa fiti doar voi doi si daca va ea pasiunea poate sa iasa si un sarut.Nu recomand nimic mai mult :Important fetele pana la varsta de 17 ani nu sunt dezvoltate destul de mult pentru contact sexual sigur. Este perioada in care Organismul sufera cele mai multe modificari si sunt vulnerabile.Varsta de 17 ani sau 18 e specifica ultimei rotatii a colului uterin in pozitii perfecta pentru a se permite activitate sexuala normala si fara riscuri!