Cred ca s-ar bucura sa vada ca te-ai straduit pentru ea. Fetele apreciaza in general si cel mai ieftin cadou, doar pentru ca cineva s-a straduit sa le faca fericite. Succes!
Depinde de fata. Daca este una modesta si cu capul pe umeri se va simti prost sa primeasca un martisor atat de scump. Scopul martisorului este sa fie simbolic si este penibil sa primesti unul prea scump. daca este materialista, se va bucura, ca va intelege ca esti dispus sa ii oferi bani si cadouri scumpe.
Halele maica sfanta frate nu arunca bani pe fereastra, 120 de lei sunt o groaza de bani, ofera-i o partida de sex, iesi mai ieftin chiar pe gratis
Cat? Ba, esti nebun? Eu inteleg ca dragostea e oarba, dar e un *** de martisor si ea nu e sotia ta Trebuia sa ii iei ceva simbolic acum si sa vezi cu reactioneaza.Lasa ca asa inveti, pe pielea ta.
Oricum. Ce te faci daca e un 1 marie ploios, friguros si înnorat? Ai verificat prognoza meteo?
Ca sa nu lasi loc la interpretari, ofera-i martisorul si ureaza-i o primavara insorita/frumoasa, daca vrei.
PS: sa nu cumva sa-i spui "la mulți ani ". Ceva mai penibil de atat, nu exista.
Hei, depinde de fata, de caracterul ei. Bineînțeles ca va aprecia gestul tau (daca are bunul simt) si mie personal mi se pare foarte dragut. Si depinde cum îi oferi cadoul. Fii finut, nu mergi la ea si îi spui, "Na martisor". Te va considera un prost. Bafta!
FashionTeacher întreabă: