| Zacram a întrebat:

Buna TPU
Imi place de o fata happy si nu stiu cum sa ii spun. Ia'm zis ca imi place de ea, dar ea nu ma crezut crying. Si daca ar fi sa ma combin cu ea ar fiu prima ei relatie la mine a 9a happy credeti ca din cauza asta?
Cum sa ii spun ca o iubesc, ea e un gen mai cuyminte happy e dioferita de celelentebatting eyelashes. Nu ii prea pasa de cei care o plac, si cum as putea sa o fac sa ma placa sau macar sa vada ca eu oi plac happy

P. S. Mersi pentru ajutor happy

Răspuns Câştigător
| missingme a răspuns:

Si eu sunt genu de fata mai timida..eu zic ..ca cel mai bine e s o lasi in pace astfel daca chiar si ei ii place de tine va spune ea cv..in schimb daca o cicalesti ea se va distanta de tine

2 răspunsuri:
| edy132 a răspuns:

Ai avut 9 relatii pana acum si nu stii cum sa-ti exprimi punctul de vedere in fata unei fete?
Fapte nu vorbe, daca-ti place asa mult incat ai venit aici pe TPU sa te plangi atunci e ceva.

| ℓσνє a răspuns:

Pai sincer, daca ea nu vrea o relatie las`o sa respire si ea. Ea sigur va aprecia faptul ca i`ai respectat alegerea de a nu avea o relatie. Sau poate a auzit toate lucrurile rele despre tine, si nu doreste.

Fundita? happy