| CosminaElena09 a întrebat:

Imi place de un baiat. Am fost de mai multe ori impreuna cu el si imi place din nou de el as vrea sa ii spun sa ne impacam dar sunt sigura ca va raspunde nu...mereu cand ii dau mesaj si il intreb ce face imi spune ca vorbeste cu o fata...el stie ca inca il mai plac ..credeti ca spune ca vorbeste cu o fata doar ca sa ma faca geloasa sau ceva de genul? P.S am 13 ani happy va rog fara caterinca. Dau funda ❤

Răspuns Câştigător
| rebiik a răspuns:

Asta am patin si eu tot la 13 ani.Si inca regret ca l-am pierdut, dar numai pot face nimic, dar tu da.Incearca sa-i spui sa va impacati..pana la urma'nu risti nu castigi' si daca nu..gaseste pe altcineva..chiar daca la 13 ani ar trebui sa-ti vezi de scoala

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca spune adevarul, cand vorbesti cu el. Stie ca il iubesti mult si vrea sa te faca geloasa.

| MskDesign a răspuns:

Nu poate sa iti placa din nou de el.Ori iti place, ori nu.Eu in locul lui, te-as trimite la plimbare.

| NoName0x0 a răspuns:

Nu... poate chiar vorbeste cu o fata.

| anonimus321 a răspuns:

Poate vrea sa te faca geloasa sau poate chiar vorbeste cu o fata de care ii place. Il poti intreba direct daca mai vrea o relatie cu tine. Insa, esti putin cam micuta :-D gandeste-te bine!

| Djnicnr a răspuns:

Noi nu putem sti asta! Poate vorbeste cu o fata sau poate ca nu! Daca vrei raspunsuri cat de cat serioase, adica fara "caterinca", nu mai mentiona ca ai 13 ani, oricum nu te va intreba nimeni ce varsta ai!