Vorbesti cu dumnealui si cand crezi ca a ajuns fitilul la bomba ii zici ca il placi.
Daca tu esti in poza, dal dracul pe baiatu ala! Eu sunt aici pentru tine. Acum serios, O printesa ca tine mai are nevoie sa recurga la mijloace ca sa cucereasca un baiat? Spune-i ca iti place de el si daca te refuza, cauta-ma
Pai pentru inceput fii tu insati ...baietilor nu le plac fetele prefacute, fii cat mai naturata si 100% o sa te placa.Sa nu-i spui direct ca iti place de el fiindca o sa creada ca esti disperata dupa el... spune-i asa mai pe ocolite si totul o sa vina de la sine
Incearca sa-l iei in brate sa vezi ce zice. Vorbeste mai des cu el la telefon, fata in fata pe mess. Cumparai ceva de ziua lui.
Si eu am pus intrebarea asta si uite ce mi-au raspuns:
Ar fi bine sa zimbesti cind treci pe linga el si se uita la tine.Dar cel mai ine ar fi sa fii tu insuti si mdaca o sa-i placa tetine va face el primul pas dar sa nu te schimbi la caracter sau stilul tau de a fi din cauza unui baiat daca te place te va accepta asa cum esti. Sper sa il faci sa fie nebun dupa tine.Numai bine funda?:*
Fii tu insati. Daca esti naturala o sa te placa el sigur. Nu incerca sa fii falsa sau prefacuta-n fata lui. Fiindca cine te iubeste te iubeste asa cum esti tu: unica prin felul tau de a fi.
Fii tu însăți în preajma lui și încearcă să vorbești cu el. Nu trebuie să faci un anumit lucru ca să-l pui în genunchi în fața ta - și nici nu poți.
Totul vine de la sine.
Mie imi plac fetele destepte in primul rand(sa zicem ca notele ei cele mai proaste sunt 7),sa fie draguta, sa fie sweet, si sa-ti aprecieze gesturile
Date la el...si daca te place...il vei cuceri. Arata-i tot ce ai tu mai frumos.
paolla întreabă:
DracusorImpielitat întreabă: