| Jenny4 a întrebat:

Buna TPU.Imi place de un baiat cu 3 ani mai mare ca mine(el are 19) are prietena cu care e de un an jumatate si e cu un an mai mica ca mine. L-am cunoscut cand eram la scoala pe hol si eram trista din cauza unei vesti proaste. El a venit la mine si m-a intrebat ce problema am, am ezitat sa i-o spun, si el a spus ca e ok daca nu vreau sa vorbesc si daca vreau doar sa stau. Dupa vreo 15 minute, i-am povestit de ce eram asa de abatuta si a spus ca totul se va rezolva de la sine.Nu prea aveam chef sa mai stau la scoala si l-am intrebat daca nu vrea sa mergem impreuna in parc si a spus ca este de accord.Cand am ajuns acolo am inceput sa vorbim amandoi si eu am inceput sa am o atractie pentru el, nu stiu daca si el a avut pentru mine.Ne intalneam in fiecare dimineata la o tigara, mai chiuleam impreuna, pana cand am fost la o petrecere unde un baiat a inceput sa flirteze cu mine (prietena lui nu venise) si baiatul ala a inceput sa ma pipaie si eu ma impotriveam si a venit el si i-a dat un pumn si m-a luat de mana si mi-a spus sa plecam de la petrecerea aia.Cand am ajuns afara a inceput sa ma sarute.Am inceput amandoi sa avem o relatie privata, adica atunci cand aveam ocazia sa fim singuri ne sarutam pana zilele trecute cand i-am spus ca m-am saturat sa ne ascundem si ca, daca vrea sa mai fim "impreuna" sa se desparta de prietena si el a spus ca ok.acum il intreb mereu daca s-a mai despartit de ea si a spus ca-i mai trebuie timp.Credeti ca ar trebui sa ma despart de el si sa o las balta pentru ca nu are de gand sa fie cu mine? Sau sa-i mai acord timpul necesar?

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

Se pare ca el este foarte derutat, nu stie exact ce vrea. Bineinteles ca el prima oara a intentionat sa faca o fapta buna, sa ajute o domnita la ananghie, dar se pare ca exact ca tine, si el a inceput sa se ataseze de tine, de felul tau de a fi si de gandi, de personalitatea ta si de sufletul tau. Aceasta relatie pe ascuns nu este deloc buna scumpo, devii si tu geloasa si incepi sa suferi si sa ai anumite ganduri nu tocmai placute. Pe viitor te va framanta gandul ca dupa ce el se intoarce de la tine, dupa cateva sarutari pasionale si vorbe dulci, el se duce la prietena lui si se culca cu ea. Chestia asta poate ai gandit-o si tu si cu timpul te va macina asta. Acorda-i doar inca putin drauto, si eu spun sa nu mai petreci foarte mult timp cu el, sa nu te atasezi prea mult, caci dupa aceea timpul pe care ii vei aocrda va fi din ce in ce mai lung, ceea ce n ueste nici bine si nici recomandata deoarece vei ramane pe loc. Timpul va trece, ocaziile vor trece mereu iar tu vei ignora toate acestea doar ca sa-l astepti pe el pana face o decizie. Daca simte ceva puternic pentru tine, daca are incredere in tine 100% si daca tu ii oferi mai mult decat prietena lui, atunci de ce ar mai astepta?
Inca putin timp draguto sa-i acorzi, daca tot nu se hoataraste, atuncea desparte-te de el sau puteti fi doar prieteni daca sunteti capabili din punct de vedere emotional
Succes draguto!

6 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-i spui ca nu te mai vezi cu el pana nu se desparte de ea.
Daca face asta, inseamna ca tine cu adevarat la tine, daca nu... happy

| LaadyH a răspuns:

Fara suparare,dar e urat ce faci.happy
Pune-te in locul EI,si crede`ma ca,daca nu te pui acum o sa fii mai incolo.
adica ce impresie iti da el tie?
Sa zicem ca,se desparte de tipa aia pentru tine,sunteti un an impreuna[sa zicem] si dupa, se intalneste cu o tipa pe strada si se repeta povestea cum s-a intamplat si cu tine.
Cum ai putea sa fii si sa ai incredere in el daca stii ca el "zboara din floare in floare "?
Eu in locul tau, m-as despatii de el.sincer. happy

| butt3rfly16 a răspuns:

Nu este chiar asa de usor sa termini o relatie doar pentru. ca iti doresti sa fie numai al tau.Este normal sa ii acorzi timp sa incerce sa faca in asa fel incat sa nu o raneasca prea tare.Este clar ca el cu tine vrea sa fie si cred ca esti constienta ca ti-a demostrat asta in clipa in care l-a lovit pe acel tip care se dadea la tine.Incearca doar sa te pui in locul actualei si sa iti imaginezi prin ce va trece ea.Incearca sa fi mai rabdatoare ca pana la urma tu vei avea de suferit.Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa il lasi in pace, discuti cu el cand nu mai e cu ea si cu asta basta. Spune-i sa te anute cand e solo si gata.

| sebysebyca a răspuns:

Sa ai rabdare.va veni si randul tau cand o sa ti-l sufle alta...totul are un revers, stiai asta? dar apropo, tu nu trebuia sa fii la scoala? cam de vreme ai inceput cu;; suflatul;;.la vreo 35 de ani, o sa ai un palmares f bogat!

| Bianca1001Bia a răspuns:

Dar la saraca fata v-ati gandit? eu cred ca daca el te iubea mai mult ca pe ea o lasa balta imediat nu mai avea nevoie de atata timp eu zic sa o lasi balta pentru ca nu se va ajunge nicaieri din aceasta relatie sau mai bina fa ceea ce simti baftawinking