| adddaa a întrebat:

Imi place de un baiat cu 3 ani mai mare decat mine.
Am fost amandoi intr-o tabara in afara tarii impreuna cu un prof, acolo ne-am intalnit pentru prima data.
Intrebarea mea este urmatoarea: ar fi posibil sa fim impreuna? Adica, e cu 3 ani mai mare decat mine si na, plus de asta are bac, el fiind intr-a12a, iar eu abia boboaca laughing
In tabara a fost tot timpul de treaba, daca eram in spatele lui ma lasa sa trec in fata, la poze imi ceda locul lui si statea el in margine, cand am fost la club prima data a venit sa danseze cu mine, dar eu nu mi-am dat seama si am plecat in alta parte sad; tot la club mi-a dat sa beau din „bautura" lui, spunandu-mi ca este prea tare, cand luam masa destul de des ne nimeream unul langa altul (pur si simplu, se intampla).
Ce parere aveti? Sa incerc sa-l caut, ar avea rost? Sau sa-l las in pace si sa-l uit? Oare in tabara ar fi putut fi ceva?
Multumesc anticipat! :* (fundita pentru cea mai sustinuta parere)

Răspuns Câştigător
| BestFeeling a răspuns:

Eu cred ca ai putea incerca sa-l cauti, chiar ar avea rost. Nu este o diferenta prea mare de varsta. 3 ani nu e f mult deci probabil ai avea ceva sanse. mai ales ca va intersectati tot timpul si din ce povestesti tu nu il deranja chestia astabatting eyelashes so. cauta-l. vorbiti si cine stiesmug :*

3 răspunsuri:
| Dany82 a răspuns:

Draga Addda eu zic sa il cauti pentru tot ce a facut pentru tine el tine mult la tine. Bafta!

| Useria a răspuns:

Pai dupa mine daca asa s-a intamplat e destinu. Cautal eu te sustin pentru ca are rost sa vorbesti cu el si macar sa ajungeti buni prieteni si apoi poate se intampla cevahappy

| Alexia_1745 a răspuns:

Si eu sunt de parere a ar trebui sa-l cauti. Pana la urma n-ai nimic de pierdut, doar de castigat si in plus pare un tip dragut. Bafta