| Hpgh a întrebat:

Buna tpu.Imi place de un baiat dar lui ii place de alta fata.Imi dadea like si comentari la poze dar a incetat i-am zis ca-l iubesc dar a zis ca nu sunt genul lui.Cum adica genul lui? De ce imi dadea like si comentari?

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sunt mai multe motive pentru care e posibil sa-ti fi dat acele like-uri si comment-uri... poate te considera o amica, poate considera ca bagandu-se in seama pe Facebook, reuseste sa intre in conversatie cu alte prietene de-ale tale, poate incearca sa induca celeilalte fete (de care spui ca-i place) senzatia ca e ceva intre tine si el ca sa o faca geloasa. Spunandu-ti ca nu esti genul lui...eu consider ca e modalitatea nesimtita a unui baiat de a-i spune unei fete ca nu o place. Ar fi trebuit sa iti dea de inteles ca nu vrea sa fie cu tine intr-un mod mult mai delicat.

| Hpgh explică (pentru wildthing):

Pai vorbeam cu el si imi spunea tot felul de provocari si zicea sa jucam prinsa pe la scola unde ziceam ca am fost zicea si el...

| darrio2007 a răspuns:

Si eu dau like la sute de oameni. Inseamna ca ii iubesc?

| mihai69 a răspuns:

Îi place ceea ce spui, nu neapărat pentru că îi place de tine (sau nu).

| RemusAthanasiu123 a răspuns:

Probabil ca te vedea doar ca o amica ( prietena), iar ca scuza a folosit acea expresie ''nu esti genu' meu!''

| RemusAthanasiu123 a răspuns:

Probabil te vedea doar ca o prietena (amica), iar ca scuza a folosit expresia aia ''nu esti genu' meu''