| Criss1244 a întrebat:

imi place de un baiat.Dar nu stiu daca acest baiat place.Il cunosc de cand aveam 12 ani dar nu am facut cunostinta atunci fiindca eram timida.Cand am fost admisa la liceu am aflat ca si el invat in acel liceu.In prima ora de chimie el era in laborator si m-a intrebat:Tu esti Cristina? Mi-a spus cineva ca Stancu Cristina este boboaca in acest liceu.Eu i-am raspuns ca da.Se uita la mine din cap pana in picioare.De atunci cand il vedeam pe hol il salutam iar el se uita si nu spunea nimic.In luna noiembrie s-a schimbat brusc.In noiembrie a fost ziua mea.Ma certat de ce nu i-am dat bomboane.Dar el a lipsit in ziua aceea.Eram odata suparata fiindca am luat un 8 la biologie si o fata vroia sa mearga cu el la magazin si el a refuzat. Vroia sa stea cu mine a vazut ca eram suparata.Ne-am asezat pe o banca si i-am povestit de ce sunt suparata.Mi-a spus ca este o nota buna, sa stau linistita.Eu vreau sa ma transfer din acel liceu si imi trebuie note mai mari.Intr-o zi m-am certat cu prietena mea cea mai buna si a vazut ca eram suparata s-a pus langa mine pe scaun si m-a intrebat cine este prietena mea si de ce ne-am certat.I-am spus ca prietena mea este verisoara unui fost coleg de al meu iar acest fost coleg este prieten cu el.Atunci a venit o prietena din liceu m-a intrebat ce am si i-am spus ca m-am certat cu cea mai buna prietena a mea si m-a intrebat si ea cine este si ilam spus:Frate toata lumea ma intreaba cine este.Iar el spunetongueai daca umbli cu multe fete, bine ca nu umbli cu baieti.Cand am urcat in autobuz in atunci se pune in spatele meu si se joaca in parul meu, eu voiam sa imi iau parul din mainile lui iar el imi dadea peste maini(ma lovea jucaus cu minile lui) Si mi-a spus:Ce muca si dracoasa esti.In decembrie a fost balul bobocilor, m-a intrebat daca vin iar eu am spus ca nu fiindca ma duc la majoratul unei prietene. Avea o fata trista cand i-am spus asta.In februarie mi-am dat seama ca il plac iar prietena mea cea mai buna mi-a luat telefonul si ia trimis mesaj pe messenger.Ea a scris:Buna.El a scris:Heii.De ce ma bagi in seama? Imediat dupa ce a scris de ce ma bagi in seama, a scris :Cf? Ea a scris:Te deranjez? Bine.Am observat ca in ultima vreme am devenit apropiati vrei sa fim mai mult? El a scris:Am iubita. Este adevarat are iubita, am o prietena care este in liceu cu ea.Sunt impreuna din ianuarie.Un coleg imi vorbea urat, ma injura, nici acum nu ma suporta.Nu stiu cum a aflat el si mi-a trimis mesaj in luna martie:Cine s-a luat de tine ieri? Si i-am spus numele colegului.A spus:O sa "vorbesc " eu cu el ca intre baieti.A doua zi acel coleg imi spune:Frumoase amenintari am primit de la baiatul ala X.O colega intreaba daca cumva este iubitul meu.Iar colegul care nu ma supoarta a spus ca nu este iubitul meu, este verisorul meu.Vine el a doua zi in clasa la mine sa vada daca se mai ia colegul acela de mine.Se pune langa mine si incepe iar sa faca alte gesturi..atunci vin doi prieteni de ai sa-i. Unul intreaba daca sunt iubita lui iar el spune ca nu. Celalalt ii spune ai vrea tu.Iar el spune nu, nu as vrea.De atunci am hotarat sa nu il mai bag in seama.Nu l-am mai bagat in seama trei saptamani.Ma vede pe hol imi da un branci si imi spune vaco iar eu ii spun boule.Am luat sapca varului meu si m-a intrebat o fata de unde am luat sapca eu i-am spus ca o am de la un baiat era si el langa noi cand a auzit a facut niste ochi mari. Vroia sa spuna ceva in momentul ala dar s-a oprit. Odata m-am dus cu o colega afara si ne-am dus la o banca unde era un baiat pe care il cunosteam de cand am inceput liceu, ma facea sa rad.Radeam cu el.Era si el pe o banca ne-a vazut ca radeam si a plecat nervos din curtea liceului.Nu ne-a bagat in seama si baiatul acela s-a mirat ca nu l-a bagat in seama.El mereu rade de toti din gasca noastra de prieteni iar de mine nu rade. P.S:Eu am 16 iar el 17.Am inceput sa il plac cand facea acele gesturi.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei si ce? Si poarta are portar, dar tot intra mingea happy. Din ce ai spus mai sus chiar cred ca te place. Cum s-a spus si mai sus, spune-i ce simti... Oricum cu baietii din ziua de azi fata trebuie sa faca primul pas... Mult succes! happy

| Criss1244 explică (pentru anonim_4396):

Daca ma place atunci de ce i-a spus colegului care nu ma suporta ca sunt verisoara lui?

| Luizaaa a răspuns:

Eu cred că și el te place. După cum ai descris tu: se joaca cu parul tau, îți ridică moralul, etc e clar că și el te place. Spune-i ce simți, intreaba-l dacă și el simte același lucru și vezi ce se întâmplă. Succes!