| Ana1376 a întrebat:

imi place de un baiat de 2 ani,dar el in tot acest timp este cu o fata,inca de cand ne-am cunoscut, ea l-a inselat de multe ori si el de fiecare data a iertat-o. Nu mai suport sa-l vad asa...deoarece chiar tin la el.As putea sa-l conving cumva sa o lase? Am aflat recent ca iar il inseala...

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Parerea mea este sa iti vezi de treaba ta. Daca ii spui lui ceva si nu poti demonstra, in mintea lui te va scoate vinovata. Iar daca o lasa pe respectiva, nu ai nici o garantie ca se va uita la tine. In general relatiile incepute imediat dupa o despartire nu tin mult.

| Iridescent a răspuns (pentru SkyPilot):

Poate ea chiar vrea sa-l ajute fara a obtine nimic in schimb.Il poate ajuta si din perspectiva unui prieten.

| SkyPilot a răspuns (pentru Iridescent):

Poate. Dar tot risca sa iasa ea prost.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pai daca vrei acum ca el sa o insele cu tine, atunci trebuie sa vii cu o supraoferta si asa poate ca ai noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca omul a ales sa pastreze relatia, in pofida faptului ca este inselat, inseamna ca are motivele lui. Nu reinventezi tu roata. Totusi, sa-i dai de inteles ca doresti sa fiti impreuna nu are cum sa strice. Zic...

| TheRealDaniel a răspuns:

Spune-i că are nevoie de cineva care să-i arate că ține la el, iar aceea ești tu, o fată care ține la el, mărturisește-ți iubirea ta și arată-i pe cine nu ar trebui și de ce nu, să iubească și să ierte. Nu merită nimeni așa ceva. Baftă!

| Iridescent a răspuns:

Trezeste-l la realitate, e un fraier. Fata aia isi bate joc de el.Fa-l sa vada asta, proababil are perdeaua trasa peste ochi.Petreceti timpul cu el, intreaba-l de ce o tot iarta, spune-i ca intr-o relatie cel ce inseala o data va insela si a doua oara.Asta e semn al lipsei de sentimente. Oare nu-l doare? sau nici el nu are sentimente pentru ea?