| Stefanutzaaa a întrebat:

Buna TPU imi place de un baiat de 2 ani.Eu am 13 ani si 4 luni si el are 16ani si 2 luni. Anul viitor o sa stau putin pe la el,in Anglia,si nu stiu daca sa-l intreb daca vrea sa fie cu mn impreuna, e baiatul noului "sot" al nasei mele. William (asa il cheama ) e englez. Acord funda.♥♥♡♡ love struck

Răspuns Câştigător
| Overlordspirit a răspuns:

Pai Stefana, eu ti-as spune de ce nu? ai ceva de pierdut.Mai intai trebuie sa vorbiti mult, intreaba-l orice despre el, orice ati vine in minte.Si dupa ce va cunoasteti bine intreaba-l. tongue fundita?

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Sa o crezi tu ca te va lasa cineva sa stai cu acel baiat
Daca baiatul are capul pe umeri va refuza!

| jamal000 a răspuns:

Avand in vedere ca el e acolo si u aici si ca aveti varste fragede ce fel de relatie ati pute avea, deci mai bine ramaneti buni prieteni.

| fataciocolata a răspuns:

Ru te-as sfatui sa nu-l intrebi tu,dar sa-i dai de inteles ca-l placi,vorbind frumos cu el,ajutandu-l daca are nevoie de ceva din partea ta, si petreceti timp impreuna uitandu-va la filme, ascultand muzica, iesind impreuna afara si alte chestii pe care le doriti amandoi.
sper ca te-a ajutat raspunsul meu, funda?

| itzy8 a răspuns:

Eu nu as intreba niciodata un baiat daca ar vrea sa aiba o relatie cu mine! as astepta sa faca el primul pas.

| Eugen-Cristian_Barbur_1984 a răspuns:

Pana la al 8lea grad de rudenie e interzisa relația, el acolo, tu aici, ci doar 13 ani! Nu e bine și nu o sa ajungi bine, vezi.ți de școală, ai tot timpul sa cunoști pe cineva cu care sa te casatoresti, sa ai și tu o familie, dacă începi de la 13 14 ani cu dragostea iti dai seama ce o sa fie în viața ta. Nu vreau sa te supăr dar fără întreabă și tu o data apropiata de peste 19 20 de ani ce părere are și ce implica toată chestia asta.