Pai eu zic sa prinzi curaj sa l suni si sa gasesti o scuza buna. intreaba-l daca vrea sa iesiti in oras sau sa mergeti mai multi la strand. sau cheama-l la un suc. incearca sa faci tu primul pas. succes.
Bună Teo.
Păi fă-ţi curaj şi găseşte un subiect de vorbă , vorbeşte cu el, şi întreabă-l cu curaj : " Auzi, sincer.dar tu mă placi? ". Vezi ce o să răspundă şi dacă spune da, te poţi vedea cu el doar la şcoală , din moment ce el nu este din aceeaşi localitate ca tine.
Mult succes.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Daca ti rusine sa l suni atunci trimite i un sms[intreaba l ce face, daca s a plictisit de vacanta, bla, bla]
Hei! Daca sunteti in aceeasi clasa nu o sa fie chiar asa greu sa comunicati, trebuie doar sa gasesti o cale sa incepi o conversatie cu el. Te poti duce la el in timpul pauzelor sau cand mergeti cu clasa pe undeva, ca sa-i dai si lui curaj. Nu e asa de greu, important e sa nu-ti fie rusine.Bafta! :*
Întreabăl dacă vrea să meargă cu tine la film! Sau la piscină, zii că nu ai cu cine la moment, prietenii sunt plecaţi în altă parte...sau ceva de genu...