anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din clasa.El nu e din aceeasi localitate din care sunt eu si am auzit ca ma place si prin felul in care se comporta cu mine in timpul scolii imi lasa aceeasi impresie.Eu as vrea sa vorbesc cu el dar nu stiu cum pentru ca pe mess nu intra niciodata si imi e cam rusine sa il sun.

Multumeschappy

5 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Pai eu zic sa prinzi curaj sa l suni si sa gasesti o scuza buna. intreaba-l daca vrea sa iesiti in oras sau sa mergeti mai multi la strand. sau cheama-l la un suc. incearca sa faci tu primul pas. succes.

| BLeur a răspuns:

Bună Teo.

Păi fă-ţi curaj şi găseşte un subiect de vorbă chatterbox, vorbeşte cu el, şi întreabă-l cu curaj : " Auzi, sincer.dar tu mă placi? ". Vezi ce o să răspundă şi dacă spune da, te poţi vedea cu el doar la şcoală happy, din moment ce el nu este din aceeaşi localitate ca tine.

Mult succes.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| mona a răspuns:

Daca ti rusine sa l suni atunci trimite i un sms[intreaba l ce face, daca s a plictisit de vacanta, bla, bla]

| Duutsie a răspuns:

Hei! Daca sunteti in aceeasi clasa nu o sa fie chiar asa greu sa comunicati, trebuie doar sa gasesti o cale sa incepi o conversatie cu el. Te poti duce la el in timpul pauzelor sau cand mergeti cu clasa pe undeva, ca sa-i dai si lui curaj. Nu e asa de greu, important e sa nu-ti fie rusine.Bafta! :*

| enola11pink a răspuns:

Întreabăl dacă vrea să meargă cu tine la film! Sau la piscină, zii că nu ai cu cine la moment, prietenii sunt plecaţi în altă parte...sau ceva de genu...winkingwinking