Nu te ingrijora :* iti sau un sfat;* Eu zic ca te-a placut si inca te mai place:* Dar in perioada aceea, poate vroia sa-l bagi mai mult in seama, sau poate te-a vazut cu un baiat si suferea, poate vroia sa te ''tachineze'' cu injuraturile Unii baieti asa se manifesta ca plac o fata si sunt mai multe motive:* Eu zic ca imi ai sanse cu el si daca tot continua sa te injure, sa va certati spune-i ca n-uti place si daca tine al tine va inceta sau arata-i ca suferi din cauza asta Bafta:*:* Sper ca te-am ajutat putin :*:*
Da te-a placut, daca se comporta frumos cu tine, va certati va impacati radeti, iti acorda multa atentie.Cred ca ar trebii sa discuti liber cu el despre asta si sa-i spui tot ce simti pentru el, oricum sunteti prieteni buni dupa spusele tale, nu vad o pierdere in asta.Si daca spune ca nu vrea nimic maimult decat sa fiti amici explica-i de ce credea sau de ce se comporta atat de frumos cu tine, si ce ti-a dat tie de inteles. fundita?
Eu cred ca a vrut sa vada cam cum reactionezi si eu zic ca mai ai multe sanse.bafta